Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
odklon zadnich kol ?? E34 touring
ja tam sice mam mit nivo ale predchozi majtel ho vyskrip za regulací a dal tam obyč tlumiče a pera a strašne me to sedi a dela me to ačko jak praseVesa88 píše:Me to u e39 delal snizenej podvozek a tim padem rozhozena geometrie(predek mi to taky nedelal)...Kdyz si auto nechas premerit nic tim neztratis...
-
- Klubové ID: 1612
Jasně že nedá,je to snížením nebo unavenejma perama.
Nutno říct že na širokejch kolech to mírně dělá i na origo podvozku.
Ale nepřipadá mi to nijak markantní,já měl poměrně hodně sníženo,pneu 245/40 r18 a když jsem je sjel na vnitřní hraně "dohladka" tak na venkovní zůstalo sotva 2mm vzorku.
Pokud to není nějakej extrém,jako že za měsíc je zvenku celej vzorek a uvnitř plátno tak to nemá cenu řešit.Ono pořádně ani není jak,cpát podložky nad tlumiče mi připadá jako prasárna.
Ale nepřipadá mi to nijak markantní,já měl poměrně hodně sníženo,pneu 245/40 r18 a když jsem je sjel na vnitřní hraně "dohladka" tak na venkovní zůstalo sotva 2mm vzorku.
Pokud to není nějakej extrém,jako že za měsíc je zvenku celej vzorek a uvnitř plátno tak to nemá cenu řešit.Ono pořádně ani není jak,cpát podložky nad tlumiče mi připadá jako prasárna.
no prave mam tam 245/40 R 17 a mam sjety vnitřky jak prase a sedi tem zadek až hamba na to že predek je nakoplej jak prase tak dobry no predchozi majtel skoušel i puky do pružiny ale bez lepšiho vysledku ale chci tam skusit dat pružiny ze 7 řady ktery by mely bejt tvrdší pokud budou vychazet šiřkou a dylkouKail píše:Jasně že nedá,je to snížením nebo unavenejma perama.
-
- Klubové ID: 1795
-
- Klubové ID: 1859
No nevím teda, měl jsem 15" zimáky a právě ty "osmičky" mě sjeli vnitřky na drát, po výměně OK, takže ano, mají vliv na geometrii.Kail píše:Pepino myslel právě ty "osmičky",je fakt že na geometrii to mírně vliv má,ale na sjíždění pneu navnitřky se to nijak zvlášť nepodepisuje - vlastní zkušenost,nic jsem nezaregistroval...
Myslím že když koupíte nový a hlavně origo pružiny tak se auto zvedne.
-
já bych řekl, že ty osmičky nemají na sjíždění kol zas až takovej vliv,
základem je že je to bavorák a má zadní nápravu standartně do ačka kvůli stabilitě,otázkou je jak to ačko má vypadat určitě když to někdo pekelně stuní a pošle k zemi tak to je extrém a to ačko je tam výraznější,jinak čím širší pneu tam jsou tím víc mají tendenci se zvnitřku sjíždět,chce to je nechat přezout z vnitřku na ven tak v půlce života
základem je že je to bavorák a má zadní nápravu standartně do ačka kvůli stabilitě,otázkou je jak to ačko má vypadat určitě když to někdo pekelně stuní a pošle k zemi tak to je extrém a to ačko je tam výraznější,jinak čím širší pneu tam jsou tím víc mají tendenci se zvnitřku sjíždět,chce to je nechat přezout z vnitřku na ven tak v půlce života