Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Příhoda z výletu
Tak vyrazím dnes do Brna za švárou, hasím si to pěkně 160-180, dojedu do Brna, všechno v poho. Odjíždím a za Vyškovem se mi začne zvedat teplota, říkám si no kurva, že by prdlo těsnění? Zastavím a voda pryč, tak mě svezli policajti na benzinku, vezmu vodu a pěšky zpátky. Koukám na víčko oleje, měrku, ale voda do oleje nejde, sundám dekly, promačkám hadice a chčije to kolem dílu 13. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=35
jakoby bylo špatný těsnění 12, je možný, aby to tím vyteklo všechno?
Dolil jsem vodu a cesta do Olomouce, zastávka, dolití ještě trochy a do Zábřeha v pohodě, teplota nerostla, ale ke konci trasy už nehřálo topení (zase voda pryč), takže jsem dolil vodu + koncetrát, aby to v noci nezamrzlo, zítra to sundám a uvidím.
Máte někdo nějakou radu? Dík.
jakoby bylo špatný těsnění 12, je možný, aby to tím vyteklo všechno?
Dolil jsem vodu a cesta do Olomouce, zastávka, dolití ještě trochy a do Zábřeha v pohodě, teplota nerostla, ale ke konci trasy už nehřálo topení (zase voda pryč), takže jsem dolil vodu + koncetrát, aby to v noci nezamrzlo, zítra to sundám a uvidím.
Máte někdo nějakou radu? Dík.
Nejde jen o to tesneni,ale vetsinou odejde starim ta priruba.Vodou cela zkrehne a vetsinou praskne naskrz zevnitr ven napric tim tesnenim.A hlavne poradne ocistit palici at neni na ni stopy od usazenin vody/casem to zacne vzlinat a chcije to pomalu zase.namazat dosedaci plochy nakym mastidlem,pritahnout a pohoda.
Ahoj prosím o radu. Mám taky naprasklou tu přírubu a vůbec nevím jak s ní dolu. Okolo tý příruby mi teče voda takže jsem koupil novou a chtěl jsem jí dnes vyměnit, ale vymontoval jsem pouze jeden šroub(ten na kterej je nejlíp vidět). Na ty dalši dva se za boha nemůžu dostat. Nevíte někdo prosím nějakej fígl jak to vymontovat? Nebo budu muset sundat komplet sání abych se na ty šrouby dostal? Pokud ano na co si dát pozor abych tam něco nepokazil?? Díky moc za pomoc