Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ukazatele tachometru E39
Ahoj.
Mám E39, 523i , rok 96 .
Zajímalo by mě, jaké druhy tachometru s ukazateli se dělalo.
Jedná se o to,že nemám Palubní počítač , ale nesvítí mi ani kontrolka,když mi praskne žárovka , nerosvítí se mi žádný ukazatel,když je chyba na motoru atd.
Tak jsem se chtěl zeptat,zda je to normální a zda prostě některé E39 byly takhle bez této výbavy.
Jediný zvuk co mi tacháč vydává,je když je teplota nad 3stupně a naopak.
Poraďte , myslím si že by to mohlo být zkažené ,popřípadě zašlete nějaké fotky jak mají ty takcháče vypadat a co vše mají signalizovat.
Díky.
Mám E39, 523i , rok 96 .
Zajímalo by mě, jaké druhy tachometru s ukazateli se dělalo.
Jedná se o to,že nemám Palubní počítač , ale nesvítí mi ani kontrolka,když mi praskne žárovka , nerosvítí se mi žádný ukazatel,když je chyba na motoru atd.
Tak jsem se chtěl zeptat,zda je to normální a zda prostě některé E39 byly takhle bez této výbavy.
Jediný zvuk co mi tacháč vydává,je když je teplota nad 3stupně a naopak.
Poraďte , myslím si že by to mohlo být zkažené ,popřípadě zašlete nějaké fotky jak mají ty takcháče vypadat a co vše mají signalizovat.
Díky.
-
- Klubové ID: 1104
-
- Klubové ID: 1104
- Velvetek
- Klubové ID: 2613
- Kontaktovat uživatele:
jo, to máš asi pravdu... koukni na tohle, myslel jsem tento:
http://www.youtube.com/watch?v=xRZVSgK3GVE&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=xRZVSgK3GVE&NR=1
Chlapy,díky moc za postřehy , samozřejmě to není mé první BMW ,ale 5tku jsem ještě neměl,a tak mě zarazilo pár věcí.
Dnes mi kamarád např. zjistil vadu na motoru - Lambda sonda,jenže mě nic nikde neukazuje.
Prostě si myslím,že je to nějak podupané.
Rád bych Vám zaslal fotku , ale nevím kde ,nebo jak ji nahrát.
Mám ten stejnej tacháč ,jako je na první fotce ,ale to denní počítadlo ,celkové počítadlo a teplota,je podsebou, a to je tak vše ,co mi tam svítí
.
Teda krom mazání než nastartuju,dobíjení , mlhovky,ručka , prostě ty základní věci.
Když přece mám chybu na motoru,tak se musí něco rozsvíťit,nebo když praskne žárovka.
Zajímá mě,zda to měli všechny E39 i ty první modely.
Kamarád má 96rok,528i ,trošku lepčí výbavu a má ten tachometr,co je nahoře,druhá věc je ,že já nemám BC , nebo ho měli včechny E39??
Dnes mi kamarád např. zjistil vadu na motoru - Lambda sonda,jenže mě nic nikde neukazuje.
Prostě si myslím,že je to nějak podupané.
Rád bych Vám zaslal fotku , ale nevím kde ,nebo jak ji nahrát.
Mám ten stejnej tacháč ,jako je na první fotce ,ale to denní počítadlo ,celkové počítadlo a teplota,je podsebou, a to je tak vše ,co mi tam svítí

Teda krom mazání než nastartuju,dobíjení , mlhovky,ručka , prostě ty základní věci.
Když přece mám chybu na motoru,tak se musí něco rozsvíťit,nebo když praskne žárovka.
Zajímá mě,zda to měli všechny E39 i ty první modely.
Kamarád má 96rok,528i ,trošku lepčí výbavu a má ten tachometr,co je nahoře,druhá věc je ,že já nemám BC , nebo ho měli včechny E39??