Zdravím kluci
Mám problém se světlama,na technické mi ten tydýt polámal štelováky na světlech tak řeším jak to opravit a jelikož to jsou poface,tak je to problém
Myslíte že by šlo koupit klasické H7 světla od helly a nacpat do nich xenony?
Třeba tyto: http://www.x1-autodily.cz/index.php?id= ... 6&br=2,259
Mě to svítí mizerně a nechce se mi dávat 25000 za nový světla
No každopádně bych zkusil uhrát škodu na toho tydýta z technický a pak ti může bejt teoreticky jedno kolik stojí nový a ještě dostaneš zadarmiko originál světla. Bohužel pokud jsi to auto z technický už odvez tak seš asi v loji a nezbyde ti nic jinýho než to řešit za svoje love.
Dettektorr píše:No každopádně bych zkusil uhrát škodu na toho tydýta z technický a pak ti může bejt teoreticky jedno kolik stojí nový a ještě dostaneš zadarmiko originál světla. Bohužel pokud jsi to auto z technický už odvez tak seš asi v loji a nezbyde ti nic jinýho než to řešit za svoje love.
Bohužel jsem odjel a zjistil to až po 14 dnech,že je něco v nepořádku
Tak proto se ptám
a pro BRatn, tu diskuzi jsem četl a nikde tam nevidím nic o tom jestli jde přehodit žárovky a startéry na klasické, to s těmi štelovacími prvky vím,ale jelikož bydlím ve městě(nemám garáž) tak si neumím představit jak ty světla rozeberu a hlavně se toho bojím
Proč se na STK jebal se štelováním xenonů s dynamickou regulací. Na většině STK je kamerovej systém s on-line přenosem do Dekry. Zkusil bych to tohle ceslou.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ahoj, nikde nemůžu najít držáky světlometů na E60 r.v.2004. Jsou to ty plastové držáky na světlometu, které jsou přichycené ke karoserii.Ani nikde jsem nenašel nějakéj obrázek, kde je to zobrazené...Nevíte kde to koupit ?Já ty moje mám polamané a chci je vyměnit Tak jsem to asik našel... měl by to být držák č.16
Ahoj ,nevím jak to je u těch poface světel přesně s rozebráním , ale stalo se mě to samé u mé druhovýroby, tam jsou ty držáčky -nebo vodítka , jak tomu kdo říká v celku podobné jako u origo.
Připadalo mi docela zbytečné dávat za jednu sadu takové kačky, protože když už jsem to dělal,opravil jsem samozřejmě obě strany .
Vyndal jsem jedno vodítko(to nerozbité) a dle něho ,jsem to nechal u soustružníka vyrobit z hliníku, stálo mě to abych nekecal i z cestou cca 150kč??
Takže radím ,nechat vyrobit a životnost to bude mít určitě větší než ten posranej plast.
Hoj.
Hele ,není problém je vyrobit,jen já mám neorigo přední světla,chápeš druhovýrobu zn. EagleEye , to vodítko vypadá trošku jinak , prostě může být delší atd, neriskoval bych to.
Vyndat,popřípadě půjčit si od někoho ze stejných světel a nechat vyrobit.
Šikovný soustružník - práce na 10min/kus.
Ahoj.
E30STORM píše:Hele ,není problém je vyrobit,jen já mám neorigo přední světla,chápeš druhovýrobu zn. EagleEye , to vodítko vypadá trošku jinak , prostě může být delší atd, neriskoval bych to.
Vyndat,popřípadě půjčit si od někoho ze stejných světel a nechat vyrobit.
Šikovný soustružník - práce na 10min/kus.
Ahoj.
Ok, zítra jdu někoho sehnat, kdo to dovede...Jinak moc díky za nápad.