Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
servis
Zdravim,
Lidi když mi měnili na jedný straně horní uložení tlumiče se slovy, že 'tam je taková guma a v ní ložisko', který se muselo vyměnit. Že prej to stálo 3200, celková cena je pak 4.200Kč. Berou Díly z Elitu, nic jsem tam na horní uložení takhle drahýho nenašel... mám to nějak řešit ? Nebo víte co pán myslel ?
Lidi když mi měnili na jedný straně horní uložení tlumiče se slovy, že 'tam je taková guma a v ní ložisko', který se muselo vyměnit. Že prej to stálo 3200, celková cena je pak 4.200Kč. Berou Díly z Elitu, nic jsem tam na horní uložení takhle drahýho nenašel... mám to nějak řešit ? Nebo víte co pán myslel ?
Není jasné, na jaké myslíš auto. Nicméně horní uložení tlumiče se dá koupit za tyto peníze, dá se i za polovinu a dá se i za několikrát tolik. Tohle jsi měl řešit spíš předtím, než jsi je na to pustil. A mě osobně překvapuje, že takovou věc měnili jen na jedné straně 

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
- Klubové ID: 1712
- Kontaktovat uživatele:
1ks horního uložení tlumiče u BMW v SRN asi 35,-€. Teď jsem koukal, že u Krotila je to za cca 1.000,-Kč s DPH.
Jde o to, zda mechoš kupoval jen to uložení, nebo zda i ty prachovky co se navlékají na pístnici - ty taky něco stojí. Ale myslím (nebo mě opravte), že ty prachovky se v druhovýrobě nedělají. Alespoň já slyšel že ne a dál jsem se po nich nepídil. Koupil jsem vše v D (mám to 25km a vše ten den k mání).
Tady je odkaz na uložení předního tlumiče.
ceny jsou bez MwSt. (DPH) v SRN mají taky asi 20%. Takže CENA × 1,2 × 25,-Kč (mám ověřeno, že to tak nějak v německu vychází).
A TEILENUMMER můžeš zadat na stránkách BMW Krotil a vyskočí ti cena v Kč bez DPH.
http://de.bmwfans.info/parts/catalog/E3 ... ing_parts/
Jde o to, zda mechoš kupoval jen to uložení, nebo zda i ty prachovky co se navlékají na pístnici - ty taky něco stojí. Ale myslím (nebo mě opravte), že ty prachovky se v druhovýrobě nedělají. Alespoň já slyšel že ne a dál jsem se po nich nepídil. Koupil jsem vše v D (mám to 25km a vše ten den k mání).
Tady je odkaz na uložení předního tlumiče.
ceny jsou bez MwSt. (DPH) v SRN mají taky asi 20%. Takže CENA × 1,2 × 25,-Kč (mám ověřeno, že to tak nějak v německu vychází).
A TEILENUMMER můžeš zadat na stránkách BMW Krotil a vyskočí ti cena v Kč bez DPH.
http://de.bmwfans.info/parts/catalog/E3 ... ing_parts/
a v tý misce je to ložisko ? Portože já najel na výmol a ten tlumič uplně vyrval asi teda vnitřní kroužek toho ložiska. Zastavilo to až o haubnu :-/lingam2 píše:clovece, ten dil primo je horni ulozeni tlumicu, je to miska nad tlumicem, ukotvena do kastle, cena je cca 1000,- kč, ted jsem to menil u e60 a i s praci to stalo 1400,- takze pan si z tebe asi udelal hezky den...
No hele vrátil sem se od něj... řikal sem mu, že prostě mi řikal 1200 a něco za práci, taxem mu řekl, že prostě ne, a jak to, že je to tak drahý... cituji odpověď : 'No prostě je, bohužel pořád platí, že bmw je nejdražěí na servis, oni to museli dovézt z německa' Když sem chtěl vidět fakturu za ten díl tak nebyla. Škoda, že sem to auto potřeboval na odvoz babči do nemocnice, vzhledem k tomu, že boxuju bych mu nacpal hlavu do převodovky... Jako prostě mě natáhnul, a dělal to jenom na jedný straně. V Praze na Libuši, kde je 100 servisů si tohle dovolí, to je až neuvěřitelný :-/ A bylo to jenom to horní uložení... Asi ho něco potkácabatomas píše:A To Ti neřekl,co tam všechno měnil?Přišel si vyplázl si prachy a jel?Vubec si se neptal,co stym bylo a co měnili?Frax píše:tak co tam ten kokot dal... v tom elitu tohle stojí 1200 i s daní, kdyby to dal na obě strany je to 2400 a kdyby tisíc práce tak dejme tomu... :/
Asi si s nim pokecám
Takže
2 PM Autoservis s.r.o. Adresa: V koutě 311/5 311/5, 142 00, Praha-Libuš
Vyhlašte jestli to jde jako servis kam fakt nejezdit... :-/
A já bych se ještě chtěl zeptat jestli máte nebo mi můžete v praze doporučit někdo nějakej servis, třeba klubáka nebo tak, někomu komu můžu když tak věřit... Díky
2 PM Autoservis s.r.o. Adresa: V koutě 311/5 311/5, 142 00, Praha-Libuš
Vyhlašte jestli to jde jako servis kam fakt nejezdit... :-/
A já bych se ještě chtěl zeptat jestli máte nebo mi můžete v praze doporučit někdo nějakej servis, třeba klubáka nebo tak, někomu komu můžu když tak věřit... Díky