Zdravim,mam e39 530d a chci se zeptat na díly značky lemforder,kupoval sem si tady ted od kluka hardyspojku lemforder a zajímalo by mě jak zjistim,zdali to je opravrdu lemforder(stála mě 1900),také mi nabízí zadní rameno za 1570,což je podezřele nízká cena,jinde kolem 4000.Myslíte,že to muže bejt nějákej shit z polska?
Na dílech podvozku od LMI by jsi měl najít logo sovy a zpravidla taky vybroušenou plošku po OE čísle. Nerozlišují totiž provýrobní a aftermarketovou kvalitu...
narazil sem na dil od LMI, na kterym logo sovy nebylo. ale zase na druhou stranu z nej bylo neco vybrusenyho a po blizsim zkoumani sem nasel zbytek modro-bily vrtule. takze sem klidnej;-) jinak třeba spojovaci tyc rizeni (e32/34) od LMI je přebal, myslim, ze to vyrabi ate a i do prvovyroby.
chlapci tohle téma mě zajmá, koupil bych tím pádem, komplet přední nápravu!!! Napište sem někdo přes koho a za kolik a jestli jeto fakt ´´lemferder´´, pokud jo, tak bych to vzal.
Je pravda že díly jsou brutálně předržené, výrobní cena je pár korun ale ty prodejní ceny, to je hrůza a děs!!
Posli mi OE co konkretne shanis. Napriklad přední velke rameno i se silentblokem zn Lemforder ( 31121141717)
2685,- a spodní malé zn lemforder
(31121094233) 2315,- s DPH. Jen se nekdy musi cekat az naskladni.
dobře, budu to mít v hlavě, budu to řešit najaře, až obuju 235/40R18 a nebude se mi líbit, jak to mlátí jak příjdu na něco vymlácenyho, tak se určo ozvu!
ale určitě budu měnit přední tyčku stabilizátoru - levou
(mám 528iA touring)