Ahoj,chtěl bych se zeptat,jestli jde u e60,e61 u verze před FL aktivovat přes diagnostiku světla pro denní svícení,svítí jen dálková světla ale asi jen polovičně,mají to americké verze a u e39 to jde aktivovat.Nemáte s tím někdo zkušenosti případně kdo to dělá? díky
Ahoj, mám to na své E60, ale musel to udělat elektrikář, vyrobil si vlastní steckry a natahal dráty. Funguje to v pozici 0, ale trvalo jim to ve dvou asi 8 hodin...
Pokud v IDrivu nezatrhneš Day Light, tak spínač světel v poloze A (auto) způsobí, že po nastartování se zapnou světla, jako bys spínač měl v poloze svícení, akorát s tím rozdílem, že když vypneš motor a otevřeš dveře, neupozorňuje tě ton, že máš zapnuté světla. Pokud zatrhneš Day Light, tak např. při setmění, či průjezdu tunelem, se automaticky zapnou světla a po vyjetí ze tmy se zase vypnou. Je to hlídání čidlem na světlo.
avana píše:Pokud v IDrivu nezatrhneš Day Light, tak spínač světel v poloze A (auto) způsobí, že po nastartování se zapnou světla, jako bys spínač měl v poloze svícení, akorát s tím rozdílem, že když vypneš motor a otevřeš dveře, neupozorňuje tě ton, že máš zapnuté světla. Pokud zatrhneš Day Light, tak např. při setmění, či průjezdu tunelem, se automaticky zapnou světla a po vyjetí ze tmy se zase vypnou. Je to hlídání čidlem na světlo.
Jsi si tímto jistý? Mám E60 3 roky, spínač pořád v Auto a v iDrivu zaškrtlé "Day Light" a auto zkrátka svítí xenony pořád. I za slunečného dne. Od nastartování po vypnutí motoru.
Jsem si jistý, max jsem to obrátil, přesně si to už nepamatuju - ale pamatuju si, že jsem to zkoušel před garáží, pak zajel dovnitř a světla se po cca sekundě rozsvítila, pak zase vycouval ven a zase zhasla. Zkus to.
No právě Já myslím, že jsi to obrátil. Ono je to i logické. Přepínač na "Auto" a DayLight Off znamená, že světla se AUTOmaticky rozvicejí při nižší světelné hladině. Naopak zaškrtnutím "DayLight On" svítí pořád.