Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ovládání xenonů e39
Mám takový problém, mám e 39 s xenonama a prostě blbě svítí, byl jsem v servisu a tam mi řekl že tam jsou nějaké plastové tyčinky kterýma se ty xenony ovládají a naklápějí a že jich mám hodně pončených. Tak jsem zašel do BMW a tam mi řekli že mi prodají jedině celé světlo. Neví někdo kde by se to dlo sehnat? Prosím prosím
-
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Asi budu mít podobnej problém - už jsem ho tu v jednom vlákně mylně nazval špatným svícením. Teď jsem taky zjistil, že mi blbne naklápění - mám ale pocit, že je problém v uložení. Naklápění někdy jde, jindy ne a občas se naklopí třeba za jízdy nebo při přeřazení. Naklápění je cukavé, plynule nejdou nikdy... Mám v plánu je vyměnit za faceliftovky, které tam původně i byly - kdyby je někdo prodával, tak mám zájem 

Tak v tom BMW, kde ti rekli, ze se to koupit neda, pekne kecali. Proste za pultem byl clovek, ktery nevedel, ze se to u nich koupit da. Kupoval jsem to dokonce 2x a vzdycky mel prodejce problem v tom jejich katalogu to najit, ale vedel presne o co se jedna. Zkus Renocar v Brne, tam vi o co jde. Cena v BMW cca 800 Kc za svetlo. Ja to menil a da se to v pohode vymenit, nic sloziteho. Odsroubujes 4 sroubky, kterymi drzi svetlo, odpojis vsechny kabely, vytahnes svetlo, rozdelis plastove sklo od tela svetla a vymenis ty dve breberky. Doporucuji si koupit hned dve sady. Pokud odesly ty plasty v jednom, tak budou odesle i v druhem nebo brzo odejdou.