...doslova.
Nízkoprofil na 17-18 vypadá luxusně,ale nebudu si nalhávat - s komfortem na 15-16 se to srovnat nedá. Holt to auto s nima vypadá trochu sociálně...
mam ve predu 245x40x18 a v zadu 275x35x18 a parada kdyz prezuju na zimaky 235x45x17 tak je to malinko znat ale nic velkeho. e39 ma paradni podvozek neni to octavia. takze ybch se nebal 18tek ja bych na moje dal i 19klido
Myslím že i na 18 kách to bude v poho nějak se ale nemůžu rozhodnout.Ale komfortu se nebojím.Starou oktávku mám sníženou a 17ky kola a zvykl jsem si takže bávo bude snad v poho. A cenově co se gum týče mezi 17 a 18 není až takovej rozdíl.Kdyby někdo nějaký kola měl na prodej tak dejte vědět.Chtěl bych ale nějaké s límcem a pořádným.
Coulan píše:Myslím že i na 18 kách to bude v poho nějak se ale nemůžu rozhodnout.Ale komfortu se nebojím.Starou oktávku mám sníženou a 17ky kola a zvykl jsem si takže bávo bude snad v poho. A cenově co se gum týče mezi 17 a 18 není až takovej rozdíl.Kdyby někdo nějaký kola měl na prodej tak dejte vědět.Chtěl bych ale nějaké s límcem a pořádným.
Se podívej na ty 18" Hamanny, jak jsem je měl na e39. Ty nejsou moc vidět a řekl bych že jsou i pěkné. Jen trochu dražší + pneu v tomhle rozměru, ale za parádu se platí...
kdyz si mel na oktavce 17 a ok tak ani nevahej a ber 18ky 17 jsou male v nemecku se na e39 davaj i 20takze se 18tek neboj 18ky bez uprav a vyrazneho zhorseni jizdnich vlastnosti ti tam pudou a hlevne padnou!!!