Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zrcatko e61

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
gamers
Klubové ID: 96

#1 Příspěvek od gamers »

ele . sklopné zrcátko se začalo přetáčet obráceně /nezastaví ve správné poloze/ de to spravit ?
klepty

#2 Příspěvek od klepty »

ahoj, ja som mal ten isty problem a dnes sa mi to podarilo vyriesit relativne easy. dufam, ze to bude aj ok.
popis mi, ako sa ti to sprava, mozno ti budem vediet poradit co s tym
gamers

#3 Příspěvek od gamers »

Sklopím zrcátka ele. Po opětovném zapnuti elektriky se zrcátko nezastaví v poloze kde má zůstat ale přetáčí se dále na opačnou stranu
klepty

#4 Příspěvek od klepty »

no tak mne to robilo nieco podobne. a ked som sa to zrkadlo snazil otocit rukou tak v istej polohe to v nom dost puklo.
opravili sme to tak, ze sme ho otvorili ele, potom rukou zatvorili az kym to zase nepuklo a zase ele otvorili az kym sa nam podarilo najst tu spravnu polohu toho puknutia a potom sa uz pri dalsom ele otvoreni zastavilo kde malo. skus sa s tym takto pohrat
gamers

#5 Příspěvek od gamers »

To už sem. dělal a nic
klepty

#6 Příspěvek od klepty »

este si dovolim skopirovat radu, ktoru pisal clen na slovenskom fore. ale skus sa s tym este pohrat

http://www.bmwklub.sk/bmw5/530d-e61-aut ... 40350.html

Bezna vec ak sa clovek zabudne. Vecer si elektricky sklopis spätak a rano pri cisteni auta od snehu ho rucne narovnas pripadne narovna ti ho nejaky dobrak z nudy a potom ked najblizsie stlacis tlacidlo s cielom sklopiť spätak tak sa posunie uplne dopredu lebo si mysli ze je stale sklopeny. Staci ho rucne vratit späť do pohotovostnej resp. "prevadzkovej" polohy.

Inak velmi uzitocna funkcia pri parkovani je sklapanie praveho spätného zrkadla po zaradeni R (reverse). Hlavne pri pozdlznom parkovani si pekne sledujete prave zadne koleso a vzdialoenost od obrubnika.
Odpovědět