Prosim o radu či pomoc. Jednou za čas se mi stane že muj automat po repasi za 60tis.Udělá takový divný kiks Je dva roky po repasi a od léta se mi ukazuje obcas chyba tim zpusobem,že automat jede na 4 stupen chce tam dát 5stupen to tam ale neda tak tam dá 4 pak tam dá zase 5stupen zase nic a pak to pípne nahlasí to chybu transmison failsafe.A automat je na 5stupni,ale nepodřadí za žádnou cenu!Vypnu klíček ze zapalování znova nastaruju a už jede krásne.Treba 2mesíce to neudela!Ale vcera se me to stalo dvakrát treba.A vzdycky to samé.A stava se to když jedu piánko.Když jedu v kudlu,tak se to nestane proste.Automat neskube podřazuje vse,ale tohle fakt nevim co muže být.Díky za vás názor.
Byl jsme na dignostice a ta nic nezjistila.Nevim jaka to byla ale nic me nenasla na prevodovce.A to jsem byl stim v lete.Nevim,jestli by nasla ted už neco.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
to nesmis bejt naivni a jeste te meli upozornit... po vymene oleje ve skrini se doporucuje tak tejden jezdit a pak znova dolit... nikdy se to neda udelat poradne na poprve... aspon skoro kazdemu kdo to tu menil tak dojel za tyden a jeste tak 0,5l k dobru dostal....
i ty priznaky by odpovidaly.... v tockach ti naroste tlak, a tak to zaradi... nizke otacky nizky tlak ( treba malo oleje... nebo praskly rozvadec... cokoli) a problem...
vsechno me to menil sevis.Pochybuju že po 2letech by jse to vysralo znova ta prevodovka.Hydromenic je dávanej lamely vsechno.Je me fakt divný,že to udela jenom nekdy od léta se me to stalo asi 4krát.a Včera dvakrát behem 150km.A dneska jsem najel 80km a nic.
Já,taky nevim co stim je to taková chyba,že se to nestává furt.Já když byl u mechanika tak rikal ,že je vse ok! :)Ale obcas proste spadne do nouzáku a nepodřadí me.Nevim,jestli to bude tím olejem to pochybuju toho tam bude dost si myslim.Ani nevim kolik se tam má dolít nebo jak se to dela do toho automatu.Al enejspis by to chtelo vymenit cely ten olej protože nevim co tam dával servis co to repasoval prevodovku.Nevim zatim to řadí a musí to řadit:) Na dalsí repas automatu bych už nemel momentálně
Nevím jestli to s tím mým padnutím do nouzáku souvisí, ale mně dělali olej v KAPSCH před cca 10tis. km. Nedávno jsem byl na servisní prohlídce v BMW Renocar a prý mně netěsní převodovka, prý byla provedena špatně výměna oleje (nevyměnili nějakej díl za cca 250,- Kč, který se musí měnit vždy, když se sundá vana, nějaké těsnění kolem kabelů ovládání). Zajel jsem do KAPSCH, tam prý že se to normálně nemění, ale klidně to vymění- Vše jsem zase zaplatil. Teď nevím, jestli třeba zase na něco nezapoměli, je to cca 2tis. km, co jsem tam byl. Už mám fakt strach dávat auto jinam, než do autorizovanýho servisu BMW
A,jak se to dolíva ten automat?A kolik tam mam dolít?Když nikdo me nerek kdej je merka nebo ,jetsli nejaka vubec je?A nevim,jaký je tam olej tak nevim,jetsli nevadí když tam dam jinou znacku atd.. vim že tam je nejaky žlutý.
Ještě ti to dělá nějaké problémy? Mně to udělalo jen jednou (jak už jsem psal). Mluvil jsem s dvěma majiteli BMW 5er, kterým se občas objevila podobná hláška a nikdy se neobjevila žádná závada. Dokonce kolega měl E39, která hlásila jednou za čas chybu automatu a to ji měl novou v záruce. V BMW nikdy nic nenašli a tvrdili, že žádná závada není. Auto do dnes jezdí, má hafo km a automat původní
Ted je zase klid práve.Ze to dela obcas.A auto mam prodavat,tak nevim co stím.Jestli to říct,že to obcas udela nebo to nechat být a nic nerikat kupujícímu.Protože po mechanické stránce je OK.Repas 60tis.A za auto chci jako co me dá aaa auto.Takže cena rovná se stav.