Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Druhovýroba světel ANO či NE
-
To je jak do dubu, nenechaj a nenechaj si poradit. Na autě budou vypadat celekem obstojně, ale funkčně jsou totálně mimo. Budeš rád když je nastavíš aby svítili tam kam maj teda jestli se tý bídě dá říkat svícení. Nový Depa by někdo těžko prodával za 4 litry. Dostaneš tyhle číny co se sem posílaj za hubičku z Hong Kongu a navíc možná bez motorků jako tenkrát já, takže přeju upřímnou soustrast.Cossie píše:nenecháte si poradit .... jestli si chcete to auto nechat trochu déle tak opravdu doporučuju originál světla
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-X-Proj ... ccessories
Jsou to německý světla a s Čínou nemaj nic společnýho, když se podíváš na autokelly, tak zjistíš, že jsou v normální nabídce i na Octávky jako úplně normální světla.... Druhá věc, světla jsou osazený žárovkama Philips za nemalý peníze, jsou v nich angel eyes u kterých se daj libovolně měnit diody a nemusíš měnit celej CCFL kroužek jako u ostatních přičemž na první pohled to nepoznáš, protože svítí rovnoměrně a poslední věc je, že jsou osazený i naklápěcíma el. motůrkama. Takže se pravděpodobně nebavíme o stejnejch světlech....
- Cossie
- Klubové ID: 2336
- Kontaktovat uživatele:
No ono nejhorší na tom je, že i kdyby to byly Depa tak ty stojej za stejný h.... jako číny. To že ti tam píšou, že kroužek svítí rovnoměrně je hezký, skutečnost ovšem bývá jinde
. Vtipný je jak ty světla maj udělanou značku, která vypadá jako Hella, ale napsáno je tam něco jako Belfa - už to vypovídá o tom jaká to bude asi kvalita a že by byly vyrobený v německu o tom si můžou nechat fakt jen zdát. Ale když chceš vyhodit 4000 tvoje věc, já říkám svoji zkušenost, když to shrnu ještě jednou - měl jsem z těch světel radost asi měsíc od té doby mě spíš čímdál víc štvou.

ExBMW E39 530iA
Ex BMW E61 525d
ExBMW E39 528i
Ex BMW E61 525d
ExBMW E39 528i
Já 4000 vyhodit nechci, ale co mam dělat když stávající světla svítí na hovno, maj vysvícený paraboly a na jednom jsou polámaný štelovací plasty? Tohle je jediná možnost. Nejsem zas takovej vatař abych si kupoval světla za 12000... Neni možný aby tyhle světla svítily hůř než ty co tam teď mam, navíc když do nich nacpu xenony. To bych šel postřílet všechny výrobce těch světel, pak výrobce xenonů a nakonec bych zastřelil sebe, že jsem si nedal říct
Tohle beru jako nejschůdnější řešení

hele, bez urážky. ptal jses na zkušenosti. několik lidí ti tady řeklo, že to stojí za hovno, ale stejně si nenecháš říct. tak příště nezakládej nofé forum, kup je a hotovo. mně taky svítí světla na prd, ale asi se vydám cestou repase. tak hodně štěstí a doufám, že tu za chvilku nebudeš vypisovat, jaké jsou to šity a žes vyhodil prachy, když ti to tu všichni říkaliRaadii píše:Já 4000 vyhodit nechci, ale co mam dělat když stávající světla svítí na hovno, maj vysvícený paraboly a na jednom jsou polámaný štelovací plasty? Tohle je jediná možnost. Nejsem zas takovej vatař abych si kupoval světla za 12000... Neni možný aby tyhle světla svítily hůř než ty co tam teď mam, navíc když do nich nacpu xenony. To bych šel postřílet všechny výrobce těch světel, pak výrobce xenonů a nakonec bych zastřelil sebe, že jsem si nedal říctTohle beru jako nejschůdnější řešení

ne vsichni tady psali, ze to stoji za hovno - ja rikam, ze tyhle svetla za tuhle cenu mam a jsem s nima spokojenej.
Nemám xenony ani nejaky extra zarovky a stejne sviti rekl bych velmi dobre.
Stelovani bylo uplne v pohode a montaz byla naprosto jednoduchá.
Mám je na autě dvě zimy a neni na nich jediny problem.
Klidně muzeme ty svetla nekdy zkusit vedle sebe proti zdi a rict si, jestli ty origo sviti 3x líp (nebo aleaspoň znatelně líp).
Nemám xenony ani nejaky extra zarovky a stejne sviti rekl bych velmi dobre.
Stelovani bylo uplne v pohode a montaz byla naprosto jednoduchá.
Mám je na autě dvě zimy a neni na nich jediny problem.
Klidně muzeme ty svetla nekdy zkusit vedle sebe proti zdi a rict si, jestli ty origo sviti 3x líp (nebo aleaspoň znatelně líp).
-
- Klubové ID: 2754
Určitě bych navštívil stránky http://www.bmwjakes.cz a kouknul se co tam maji. Kupoval jsem tam pro kámoše světla na E39 a kvalita opravdu slušná a to i u těch nejlevnějších. Má tam i plno zajímavejch doplňků a dohoda s nima je opravdu slušná. 

Kdybych tam měl čočky, tak bych asi šel touhle cestou, ale já mam obyč světla před FL, bez čoček, bez angelů a jsou prostě v prdeli...
Nam bmwjakes jsem byl a ty světla co beru jsou ty samý jako tam má za těch 7300 akorát já je beru od kámoše z krámu bez papíru za 5500. U Jakeše je výhoda, že ti vykoupí za 1500 starý světla, nicméně v těch novejch nejsou motůrky pro naklápění a to si myslim, že za ty prachy nestojí.
Nam bmwjakes jsem byl a ty světla co beru jsou ty samý jako tam má za těch 7300 akorát já je beru od kámoše z krámu bez papíru za 5500. U Jakeše je výhoda, že ti vykoupí za 1500 starý světla, nicméně v těch novejch nejsou motůrky pro naklápění a to si myslim, že za ty prachy nestojí.
Každej svého štěstí strůjce, vo tom žádná. Já jen chtěl říct že ty světla mám a že kvalita stojí za hovno. Mám v nich 2 samořezy, kolečko štelování prdlo hned při nastavování a zevnitř se na skle dělaj mapy, žloutne to a prostě se to musí sem tam vypucovat. Ale je jasný že to co se mě zdá být kšuntem, může pro někoho znamenat vrchol blaženosti a spokojenosti.
no mari, nevím, proč svoji zkušenost, kdysis zřejmě koupil nepovedený šmejdy, otáčíš do toho, že pro někoho by mohl být šmejd dostačující - nemyslím si, že bych měl na světla nižší nároky než ty, akorát jsem prostě za třetinový peníze koupil světla, o kterých si nemyslím, že by origo byly zázračně lepší.
Jestli si do světel hned při montáži narval dva samořezy a ulomil kolečko a ještě počítám, že sis asi nějakým rozpouštědlem vycídil světla zevnitř (nebo jako jaký se ti tam dělají mapy - ještě by to třeba mohlo být od těch samořezů), tak jsi je buď měl obratem poslat zpátky, což u internetových nákupů můžeš, a nebo jsi měl zřejmě pracovat nějak opatrněji - prostě, když někdo umí, tak si pokurví i originál díly - o tom žádná.
navíc mě překvapuje, že člověk jako takový etalon vnímání kvality, kterému by se všichni svojí blažeností a nenáročností měli jen zdálky blížit při popisování vlastností něčeho, co mají na autě, uchýlí k tomu, že jezdí se světlama, který mu nesvítí a jsou celý pokurvený a musí je neustále cídit - normální člověk, kterej je náročnej na kvalitu věcí na autě, by už tyhle zmetky asi vyměnil, i kdyby měl tyhle starý zadarmo vyhodit.
Jestli si do světel hned při montáži narval dva samořezy a ulomil kolečko a ještě počítám, že sis asi nějakým rozpouštědlem vycídil světla zevnitř (nebo jako jaký se ti tam dělají mapy - ještě by to třeba mohlo být od těch samořezů), tak jsi je buď měl obratem poslat zpátky, což u internetových nákupů můžeš, a nebo jsi měl zřejmě pracovat nějak opatrněji - prostě, když někdo umí, tak si pokurví i originál díly - o tom žádná.
navíc mě překvapuje, že člověk jako takový etalon vnímání kvality, kterému by se všichni svojí blažeností a nenáročností měli jen zdálky blížit při popisování vlastností něčeho, co mají na autě, uchýlí k tomu, že jezdí se světlama, který mu nesvítí a jsou celý pokurvený a musí je neustále cídit - normální člověk, kterej je náročnej na kvalitu věcí na autě, by už tyhle zmetky asi vyměnil, i kdyby měl tyhle starý zadarmo vyhodit.
- Cossie
- Klubové ID: 2336
- Kontaktovat uživatele:
Já nevim kolikrát to tady mám opakovat .... já nemám žádný noname světla, ale přímo DEPA a zkušenosti mám ty samé co mari. Zevnitř plastu se mi dělají mapy, dálkové svítí skoro jako když nesvítí a kdybych tam neměl nacpaný xenony, tak se žárovkama vidim prd. Seštelovat teda šly, ale je tam závit, že točíš půl dne než se to nějak hne ..... A ty originály Hella stojí 12 000 Kč / 2 ks !!!
ExBMW E39 530iA
Ex BMW E61 525d
ExBMW E39 528i
Ex BMW E61 525d
ExBMW E39 528i
Já každýmu přeju aby dostal kvalitní zboží, ale pokecáme třeba až je budete rok používat. Za 4 tisíce to prostě a jednoduše kvalitní nebude. Původní debata zněla jestli druhovýroba ano či ne, tzn. to samý jako šetřit na světlech nebo ne. Já už ušetřil a teď toho trochu lituju a jen jsem se o zkušenost chtěl podělit. Nic víc, nic míň.
PS. Samořezný šroubky si připrav do budoucna taky, voni ty pacičky co držej světla pohromadě nejsou zrovna bitelný. A až budeš světla štelovat u zdi s tim umělohmotnym kolečkem, tak si na mě vzpomeneš. Mějte se a pevný nervy.
PS. Samořezný šroubky si připrav do budoucna taky, voni ty pacičky co držej světla pohromadě nejsou zrovna bitelný. A až budeš světla štelovat u zdi s tim umělohmotnym kolečkem, tak si na mě vzpomeneš. Mějte se a pevný nervy.
já mám ty světla od ledna 2009 - teď to budou dva roky.
Já to říkal už na začátku, že nejlepší je podívat se na ty světla u někoho na autě - chápu, že ty levný můžou být špatný, ale já je prostě koupil a jedinej popsanej problém s nima nemám - montáž rychlejší než výměna žárovek, seřizování funguje super, nežloutnou, nemapovatí.
Kdybych s nima měl problémy, tak už jsem je vyhodil (nebo prodal na aukru
)
Já to říkal už na začátku, že nejlepší je podívat se na ty světla u někoho na autě - chápu, že ty levný můžou být špatný, ale já je prostě koupil a jedinej popsanej problém s nima nemám - montáž rychlejší než výměna žárovek, seřizování funguje super, nežloutnou, nemapovatí.
Kdybych s nima měl problémy, tak už jsem je vyhodil (nebo prodal na aukru

Tak nakonec Depa neměli, tak mi přivezl SONARy, s těma máte taky někdo zkušenost? Maj o něco ošklivější angely než Depa, jinak jsou asi stejný. Provedení nic moc jak jsem čekal, štelovací motůrky maj, maj tři možnosti zapojení parkovaček včetně angelů, maj čočku... No uvidíme, ve čtvrtek je snad hodim na auto, tak pak dám vědět jestli jsem spokojenej nebo ne...
-