Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zimni pneu
Nechapu proc zakladas novy a k tomu jeste stejny tema co tu jeTomss píše:Jsem zde poprvé a hned budu asi za hlupáka, ale nevím jaké se hodí nejvhodnější jak disky, tak pneu na zimu na BMW e39 M5. Já vím, M5 se dává na zimu do garáže, ale i přesto budu rád za radu.
Tomáš díky

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=33142
Já se Vám pane JARADAF a všem co jsem způsobil nějakou újmu tím, že jsem zde napsal jeden příspěvěk 2x omlouvám. Vím, nedá se to pochopit, že jsem třeba na fóru byl poprvé a po vložení nového tématu jsem si myslel, že jsem ho napsal do špatné sekce a i vzhledem k mému pomalému připojení na internet mi nenaskakovaly stránky, takže jsem myslel, že to ani neodešlo na inernet a proto jsem to vložil tam, kde jsem si myslel, že je to správně.
Za ještě horší přestupek proti všem považuji ovšem to, že jsem do dnešního dne 1 z příspěvků nevymazal.
Vážený pane JARADAF
strašně moc Vám děkuji za zaslání odkazu na pravidla fóra,
četl jsem jej asi 10x, 5x jsem si jej opsal a pověsil na zeď do garáže
a učím se jej na nazpaměť.
A tak pane JARADAF
slibuji ve jménu modrobílé vrtule
už se to nikdy více nestane...
Za ještě horší přestupek proti všem považuji ovšem to, že jsem do dnešního dne 1 z příspěvků nevymazal.
Vážený pane JARADAF
strašně moc Vám děkuji za zaslání odkazu na pravidla fóra,
četl jsem jej asi 10x, 5x jsem si jej opsal a pověsil na zeď do garáže
a učím se jej na nazpaměť.
A tak pane JARADAF
slibuji ve jménu modrobílé vrtule
už se to nikdy více nestane...

Zdravim,
vcera jsem privezl z nemecka E60 530xd rv.01/97 a potreboval bych na to nejaky zimni gumy. Jenze v nemeckym technicaku je rozmer pouze 225/50/17 a takovy zimni gumycky se spatne schani a jsou drahy..
Kdyz jsem mel trojku, tak v manualnu byla stranka vsemoznejch rozmeru a tlaku, ktery se daji v aute pouzit. JENZE privezena 5ka byla sluzebni auto, takze manul je stracenej a nedali mi ho, a samolepla jak foukat taky chybi :-/
Muzete mi nekdo moc prosim oskenovat a poslat tu stranku z manualu?
Nebo poradit kde se da stahnout manual v pdf?
Dekuji
vcera jsem privezl z nemecka E60 530xd rv.01/97 a potreboval bych na to nejaky zimni gumy. Jenze v nemeckym technicaku je rozmer pouze 225/50/17 a takovy zimni gumycky se spatne schani a jsou drahy..
Kdyz jsem mel trojku, tak v manualnu byla stranka vsemoznejch rozmeru a tlaku, ktery se daji v aute pouzit. JENZE privezena 5ka byla sluzebni auto, takze manul je stracenej a nedali mi ho, a samolepla jak foukat taky chybi :-/
Muzete mi nekdo moc prosim oskenovat a poslat tu stranku z manualu?
Nebo poradit kde se da stahnout manual v pdf?
Dekuji
Tady ho máš v angličtině http://leteckaposta.cz/198302122
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Koukal jsem, že něměcký soudruzi už rozměry kol ani tlaky do návodu nepíšou. Podle ETK na xd stejně jiná volba, než 225/50R17 nebo 245/45R17 není
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
-