Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dusí se ... pomooooc :(
-
lukasbarva
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím chlapy, normálně včera mi začlo auto blbnout ,mám bmw 520i (e39) a prostě když zařadím 1 ,sešlápnu plyn tak v rozmezí 1000 - 4000otáček auto škube jak zběsile ,to samé jak to přeřadím ,pak se to z ničeho nic chytne a jede to vklidu ,dělá to i v neutrálu
a když jedu a začne to dělat ,škube to a strašně se dusí ,čím více plynu tím je dušení silnější a zpomaluje ,pak se to rázem chytne
nevíte co s tím ? please
-
lukasbarva
- Kontaktovat uživatele:
-
lukasbarva
- Kontaktovat uživatele:
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
dáš upravit svůj první příspěvek a je tam předmět a ten opravíš, tím se přejmenuje název vlákna, kdyby ti to nešlo udělám to za tebelukasbarva píše:jak se to mění ten příspěvek ? už jsem zjistil chybu ,podsávalo to za váhou vzduchu ,jak je tam na spodku taková krabička ke spodku sacího potrubí ,to je jakoby nějaký dávkovač vzduchu nebo co ? bylo to uvolněné,už to jezdí v pohodě
Tompo píše:to jsem trochu nepochopil... prosím vysvětlit!!!Zdenal píše:Tomu říkám pomoc. Diagnostika na jedničku, hned návod jak zjistit....klobouk dolů. Škoda, že vám ani nikdo nepoděkuje. Tak já vám děkuju....
Nevím co vysvětlovat....ale tak teda já to rozeberu..
Pán A se ptá: mám problém, poradí mi někdo?
Pán B odpovídá: asi to bude tímhle!
Pán C dodává: zjistíš to takhle!
Pán A napíše: bylo to tím a už to jezdí jak má. (ale Pán A zapomene poděkovat za pomoc Pánům B a C)
Toť vše...