Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vypinani radia vyreseno
Mě to dělalo na mojí E38 taky a zatím pár týdnů úspěšně pomohlo rozpojit konektor radiomodulu (v kufru) a po prostříknutí kontaktsprejem malým vrtákem pročistit ty kulaté kontakty. Od té doby ani jeden výpadek.
Akorát teda kvůli tomu muselo ven všechno, videomodul, telefon, changer, navigace, jejich držáky a pak až byl přístup k radiomodulu (E38FL)
Akorát teda kvůli tomu muselo ven všechno, videomodul, telefon, changer, navigace, jejich držáky a pak až byl přístup k radiomodulu (E38FL)
- cmelak
Mám taky problém s rádiem, je to tři dny co jsem měnil zadní tlumiče na E39 sedan, musel jsem vyndat sedačky, plato, tapec ze zadních sloupků, repráky abych je povolil atd.
A abych mohl při tom když měnim tlumiče poslouchat rádio, dal jsem si to jen na přední repráky, v pohodě si poslouchám takový 2 hoďky a najednou jako když utne, rádio přestalo hrát, říkal jsem si že jsem někde přerušil kontakt nebo co.
Po výměně jsem dal zase všechno na svý místo a pořád nic, prostě rádio jde zapnout, viditelně se chová jako normál, i přijímá RDS ale prostě nevychází žádnej zvuk, koukal jsem i na pojistky a všechny ok, nestalo se tohle taky někomu?
A abych mohl při tom když měnim tlumiče poslouchat rádio, dal jsem si to jen na přední repráky, v pohodě si poslouchám takový 2 hoďky a najednou jako když utne, rádio přestalo hrát, říkal jsem si že jsem někde přerušil kontakt nebo co.
Po výměně jsem dal zase všechno na svý místo a pořád nic, prostě rádio jde zapnout, viditelně se chová jako normál, i přijímá RDS ale prostě nevychází žádnej zvuk, koukal jsem i na pojistky a všechny ok, nestalo se tohle taky někomu?
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Foto bohuzel zaslat nemuzu,dal jsem to opravyt odbornikovy a ten mi rekl ze byly studene spoje na tistaku a to nekolik.samozrejme to muze delat cokoli,vypojil jsem proto cd menic,modul tv,a nechal zapojeny jen 1 repro a stale to delalo,kdyz jsem klepl do radiomodula sroubovakem tak to vyplo.pokud vam to dela tosame nejlepe kdyz to date opravit nekomu kdo opravuje elektroniku.pokud jste z okoli opavy dela to p.Mucka z kravar