Chtěl jsem se zeptat,zda někdo z Vás nemá zkušenost :
Koupi jsem e39 , 523i , rok 96.
Nastartuju motor,je jedno jak dloho běží , vypnu ho klíčkem zpět jen třeba o jednu polohu,nebo uplně a sepne se mi v autě jakoby znova proud.
Tzn,že se jakoby na půl vteřiny opět rozsvítí budíky a vše ostatní ,co se má zapnout-větrák,palubák,prostě vše.Nemáte někdo s tímto nějakou zkušenost?Díky za rady,jsem nováček.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Přepětí,nebo špatná spínačka?Poraďte! BMW e39
-
- Klubové ID: 2169
obcas mi to udela neco podobnyho...
po chcipnuti motoru mi NEKDY probliknou potkavaci svetla, necham li je zapla kdyz to chcipam a na pristrojich blikne symbol baterky, mazani a brzdoveho okruhu, cili zkratka to co sviti kdyz mate klic v zapalovani v poloze 2. Altik repasovanej, baterka v pohode, vsechny pojistky ok a dle vyjadreni meho autoelektrikare je to vadna spinacka, jsou v ni v háji kontakty, chystam se na jeji repasy/vymenu
po chcipnuti motoru mi NEKDY probliknou potkavaci svetla, necham li je zapla kdyz to chcipam a na pristrojich blikne symbol baterky, mazani a brzdoveho okruhu, cili zkratka to co sviti kdyz mate klic v zapalovani v poloze 2. Altik repasovanej, baterka v pohode, vsechny pojistky ok a dle vyjadreni meho autoelektrikare je to vadna spinacka, jsou v ni v háji kontakty, chystam se na jeji repasy/vymenu
právě že tohle nečekám,aby mi zde někdo řekl,je to tím nebo tím.
nikoho neosočuji,ale názory jiných mě zajímají,asi to bude bolest některých typů e39 a to ,že to občas dělá někomu jinému viz výše a jeho elektrikář řekl , že to ,,asi,, bude spínačka,mi uplně stačí.
Prostě sbírám názory,na tom není si myslím nic špatného.
jinak díky všem za postřehy,určitě mi to popomůže.Díky
nikoho neosočuji,ale názory jiných mě zajímají,asi to bude bolest některých typů e39 a to ,že to občas dělá někomu jinému viz výše a jeho elektrikář řekl , že to ,,asi,, bude spínačka,mi uplně stačí.
Prostě sbírám názory,na tom není si myslím nic špatného.
jinak díky všem za postřehy,určitě mi to popomůže.Díky