Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Vosky, leštidla,cistici prostředky atd..

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
wat69
Klubové ID: 2696

#1 Příspěvek od wat69 »

Cao,

nahazejte sem nejake info o pripravcích cim dobre nalestit a vylestit (pro nové laky x staré laky, vim ze je tam rozdil..)? Cim popripade nainpregnovat lak pred zimou...?

Co pouzivate na změkčení a čisteni kůže?

Kam na cisteni interieru?

Díkes
ViktorDDD

#2 Příspěvek od ViktorDDD »

nejaký prostriedok na čistenie kože by zaujímal aj mňa, zatiaľ používam také vlhčené utierky na čistenie a ošetrenie kože ale chcel by som dačo lepšie, inak na starší lak hlavne s chybičkami ako malé škrabance atď. používam TEMPO pastu, veľmi dobre zamaskuje tie malé škrabance a oživuje lak
wat69
Klubové ID: 2696

#3 Příspěvek od wat69 »

Bojim se ze tempo to poskrabe, prijde mi to docela hruby....Asi mam stary :roll:
jakdojinej
Klubové ID: 2169

#4 Příspěvek od jakdojinej »

mas li lak jakz takz OK, tak tempo urcite ne, jeho brusnej ucinek je docela hardcore, skousel jsem to na malym kousku u me a fakt to brousi hodne... to je dobry tak akorat na kary rv. 88 a niz, kde ten lak uz nema lesk nic... mam na mysli to tempo na stare laky ( cervena tuba ). Vim ze se vyrabi jeste jedna, myslim modra tuba a ta tak brusna neni, ale tu jsem zatim neskousel.

ja lestim premiovym turtle voskem, na leto special na metalizu a na zimu tomu davam taky turtle s PTE, nebo jak se tomu nadava, je to neco na bazi teflonu a good, leskne se jak psi koukle a hlavne staci aby trochu vic zaprselo a vetsina sajrajtu z toho sama stece, nebo staci rychlejsi jizda po dalnici a je to taky pryc 8)

na kuzi nevim, nemam v aute mrtva zviratka na sedackach :wink:

ale na veskere plasty v interieru je super vosk na interier on MAFRA, je to takovy maly cerny flakonek s pumpickou (onehda jsem to koupil na agipu), je to na bazi prirodnich vosku a krasne to vse vycisti a doda tomu lepsi barvu a drobatek i lesk, nehlede na to ze to ma antistaticky ucinek, cili ten posr... prach co je ho vsude plno se tak neusazuje na vsech vodorovnych plochach na palubce a staci to pretrit jednou na tyden - 14dni a je pokoj. Jo a neni to mastny takze to neklouse a nelepi...

he jsem se nejak rozepsal :D
DirtyHarry

#5 Příspěvek od DirtyHarry »

Na kůžičku : čistý včelí vosk z Deichmanna (ten krám s botama :wink: ),plastová pixla devět pětek a je to 100 %

Na lak : Rivax R 08,pro extra lesk (spíš na léto) R 10. Neseženeš v OBI a podobnejch "unikrámech",speciálky pro lakýry. Litrovka kolem 600,- peněz.
jimmyhendrix

#6 Příspěvek od jimmyhendrix »

Zdarec,

Na vnitrek - plasty jedine MAFRA - cena 130 - 180kc a nejlepsi zkusenosti / Sprej

Na kuzi pouzivam origo BMW pripada mi dosti slusny.

Jinak to je co se tyka dostupnych levnejsich veci.

Kdyz bychom se meli bavit o prvotridni kvalite tak asi jedine SWISSVAX nicmene me mrzi ze cenove je to holt mazec....
K-u-b-a-

#7 Příspěvek od K-u-b-a- »

Zajímalo by mě čím odstraňujete škrábance?
DirtyHarry

#8 Příspěvek od DirtyHarry »

Zajímalo by mě čím odstraňujete škrábance?
Podle hloubky: Mirka 800-1000-1200 pod vodu,ručábo,ne bruskou. Finiš 2000-kou. Rozleštění Rivax R06,ale starym Tempem to jde taky. Pokud je to na plech (soused ty klíče víc přitlačil... :D ),pak nejdřív vymáznout plničem+barvou.
Odpovědět