Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E34 TDS po výměně vstř. čerpadla chytne a hned chcípne...?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
flandis

#1 Příspěvek od flandis »

Nevíte někdo, co to může způsobovat...měl jsem čerpadlo, které nedrželo volnoběh a i za jízdy to občas pocukávalo...sehnal jsem čerpadlo jiné a po přetěsnění a výměně to dělá tohle...hned po nastartování to chcípne...díky předem za podmětné rady.
flandis

#2 Příspěvek od flandis »

nikdo neví ?
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#3 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Nedělá to imobilizér?Já když měnil motor i s čerpadlem,tak jsem musel přehodit tu el.hlavu čerpadla ze starého motoru,protože imo.nepustil naftu.
Problém je,že jakmile na tu hlavu šáhneš,tak celé čerpadlo rozšteluješ a je pakárna to pak svépomocí naštelovat,aspoň mě se to teda ani po XYpokusech nepovedlo.
smocek
Klubové ID: 1803
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od smocek »

muze to delat i spatne nastavena hlava na cerpadle.... Rejchy: ja cerpadlo snad ladil 4hodiny a projizdel auto abych to nastavil tak jak me se libilo a nedelalo to zadny blbosti jako kolisani otacek atd..
flandis

#5 Příspěvek od flandis »

Rejchy píše:Nedělá to imobilizér?Já když měnil motor i s čerpadlem,tak jsem musel přehodit tu el.hlavu čerpadla ze starého motoru,protože imo.nepustil naftu.
Problém je,že jakmile na tu hlavu šáhneš,tak celé čerpadlo rozšteluješ a je pakárna to pak svépomocí naštelovat,aspoň mě se to teda ani po XYpokusech nepovedlo.
Kvuli té hlave z elektronikou se to právě měnilo, protože to houpalo na volnoběh a cukalo občas i za jízdy...seřídit už nešlo...tak právě řešíme, co teď s tím.
Odpovědět