s zarovkama to bylo na prd.. po instalaci xenonu tak o 50% lepsi..ale chce to novy paraboly a xenony a bude to luxus.. jinak 6000k vidim jako dobrou volbu...
světla jsou celkem nový. čočky naprosto v pohodě. 6000K nechci. Bud 4300K, ale chtel bych zkusit ty 3000K. Furt to má být o neco svetlejší než obyč žárovka.. ale mnohem lepší svítivost. chtel bych nechat nažloutlý odstín žárovek.
Tompo píše:mám ale dojem, že ty už právě svítí zas jako francouzské mlhovky... dej 4300 a neřeš!!!
Tak jsem namontoval 4300 a svítí super, jen mám problém, že po
dvou minutách pravé světlo zhasne tak světla vypnu a zase zapnu
a opět stejný problém, poradí mi někdo? sada je nová Jde o E34-1993 Touring.........díky
Chyba nebude v autě, ale v těch dobastlených "xenonech". Pravděpodobně máš špatné trafo ... Pro ověření ho vymontuj a připoj přímo na baterku a pak pošli na reklamaci.
ZaK píše:Chyba nebude v autě, ale v těch dobastlených "xenonech". Pravděpodobně máš špatné trafo ... Pro ověření ho vymontuj a připoj přímo na baterku a pak pošli na reklamaci.
Díky, už jsem na to přišel Jen se mnou prodejce nekomunikuje... To je ta "výhoda" e-shopů
Konečně jsem se dokopal k namontování čiré optiky zn.SONAR s Angel Eyes a HID sady ( 4300 K ). Po prvním spuštění jsem zjistil, že jedna výbojka je od novoty K.O. a jen zabliká a zhasne. Koupil jsem novou a jednu jako náhradní a teď konečně v noci vidím, kam jedu. Mám je seřízené, ještě na mě ani jednou nikdo neblikal. Autoelektrikář je při seřizování chválil, že je na regloskopu vidět, že svítí přesně kam mají. A Angel Eyes jsou úžasný. Všem to můžu doporučit, stojí to za to.
o vikendu jsem rozlepil svetla vycistil skla a nalestil cocku.. a bohuzel jen chromovym sprayem jsem opravil parabolu plastovou u potkavacich svetel.. a svetla jak novy =) doporucuji vsem co nechteji kupovat novy svetla ... staci horkovzdusna pistole tenky sroubovacek a nutna davka trpelivosti a je to kdyz tak blizsi info
cislo 2 predpokladam ziadnu parabolu neobsahuje kedze sa jedna len o samotne telo so sklom a tienidlom (smajlikom) v mojom pripade original Hella black. Tzn sa mam zamerat na cislo 3 a kupit to cele? Predpokladam ze nejaka oprava paraboly neexistuje / pripadne je casovo alebo financne narocnejsia ako vymena za novu
taktiez som kupil pouzite BOSCH paraboly, v noci sa stymi zhorenymi HELLAmi nedalo chodit.. ako na slepo, teraz to svieti normalne, ako kazde ine auto bez HID. o HID som rozmyslal ale ti zeleni mi robia trochu bobky, prist o TP sa mi nechce..
mám čirou optiku, paraboly ok, hid sadu 4300k a nemůžu si stěžovat, dálkový už ani nezapínám.. Takže se tomu dá pomoct, s halogenama to taky relativně svítilo, ale tohle je úplně o něčem jiným..
Kluci mám jenom jeden dotaz - jakou přestavbovou sadu jste kupovali aby pasoval origo konektor světel a nemusel se ucvakávat s kabelového svazku? nerad bych dělal nějaký takovýto zásah na své E34