ked myslis tak mozno par milimetrov, ale trasie s nim a rachoce ked idem po nerovnostiach a strasne ma to serie a nejde mi ho vobec dohora vyklopit, spodok sa odtiahne do tretiny ale hore sa vrch nevyklopi
MUF_IV píše:...taky mas to okno jakoby jemne propadle do srechy?
Pokud je šíbr jinak než zároveň se střechou >1mm, je to špatně.
Zkus to nejprve zadokovat - klíč do polohy I. a drž tlačítko šíbru stisknuté na VENTILAČKU 30sec. Poté by měl šíbr správně fungovat a hlavně parkovat. Nebo jej taky ještě zaparkuj zároveň se střechou imbusem, manuálně přímo na motorku (motorek je za stropním světlem. Ale to asi víš). A uvidíš jak se to bude chovat dále.
Jinak mě před lety taky špatně fungoval. Ale než abych jej sáhodlouze opravoval s nejistým výsledkem, koupil jsem za 150,-€ v německu na vrakárně zánovní, skleněný a 100% funkční. Demontáž a montáž na jedno dopoledne.
Ahoj, já mám problém taky se střešním oknem na E60.
Když ho chci zavřit tak se posouvá dopředu, ale už se nedovře(nezvedne) musím mu pomoct rukou ho přizvednout. Kde může být chyba?
Právě se rozhoduju po delší době po kterou mě to taky štve že mi šíbr klepe po našich dálnicích a taky se nezvedá jen v něm křupe, jinak zajíždí normálně včetně kalibrace že se pokusím ho celej rozebrat. Dělali jste to někdo přímou opravou, ne pouze výměnou?
vie niekto ci sa da vymenit na E39 touring obycajne stresne okno za sklenene stresne okno ? staci iba prehodit alebo treba nieco prerabat ? pripadne ci treba vymenit aj stropny tapacir ?
Já mám e39 528i před FL a dal jsem místo plechového šíbru skleněný z e39 530d FL. Takže, dá se. Je to stejný. Jen je na motorku jiný konektor. Ale pokud máš motorek OK, můžeš je prohodit. Provedení mají stejné.