Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
KODOVANI VSTRIKY??
-
JJ, je na kazdom kod ktore musi byt zapisany v RJ. myslim ze u EU3 motorov je 6-miestny - pozostava z cisel a pismen. Ten kod je nejaka tolerancna odchylka od kalkuklovanej hodnoty, teda kazdy vstrekovac prepusta trosku ine mnozstvo, ako je povodne kalkulovane. Ten kod teda RJ motora koriguje mnozstvo pre kazdy vstrekovac podla tohto cisla. Preto neviem aky ma vyznam pri repasovanom vstrekovaci - to by to cislo muselo byt zmenene po kazdom repase.
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
To je jasné, že po repasi se nebude vyrážet nové korekční číslo. Muselo by se to předem obrousit atd. Ale dá mi, např. BOSCH po repasi u nich, hodnoty korekce, které mám nastavit v DDE? Ona si jistou korekci provede sama DDE a ta se potom dá diagnostikou resetovat. Ale jak postupovat po repasi vstřiků - tak zní otázka. Už jsi něco zjistil Zdendo?
osobní zkušenost s výměnou vstřiků. Jeden vstřik jsem měl v řiti, tak jsem od kamaráda koupil vstřiky které byly na motoru který prošel opravou v německu v BMW, vstřiky byli vzhledově nové, po zapojení a nastartování, přepad vstřiků super. auto jede parádně. nic jsem nikde neupravoval, jen jsem udělal přez diag. redet DDE
starML píše:To je jasné, že po repasi se nebude vyrážet nové korekční číslo. Muselo by se to předem obrousit atd. Ale dá mi, např. BOSCH po repasi u nich, hodnoty korekce, které mám nastavit v DDE? Ona si jistou korekci provede sama DDE a ta se potom dá diagnostikou resetovat. Ale jak postupovat po repasi vstřiků - tak zní otázka. Už jsi něco zjistil Zdendo?
Ahoj,tak asi takhle,kamos tady nekde na foru nasel,ze se ty nove kody zadavaji pres displej pod budikama,ale ted uz to nemuzeme najit......
Jinak do Bosche jsem volal a ty kody oni posilaj,ale jen kdyz se dela nejaky velky,celkovy, repas.... Ke konci tydne mi maji prijit hotovy tak dam vedet,dnes jsem s nima mluvil a ja zadne kody zadavat nemusim...Tak uvidim...