dík za rady

...funkci hledat sem použil, ale nic sem nenašel

AhaHolly píše:Kolem šíbru drží stropnice na kovových nacvakávacích plíšcích, prostě tahem odcvakat. A na 99,9999% se ti minimálně půllka těch plíšků zkurví, takže si je rovnou někde sežeň... Je jich tam asi 16... A stropnic jde po sklopení opěradel dostat ven, je to sice trošku hlavolam a určitě to chce dva lidi, ale jde to. U B sloupků pozor, drží na plastových nožkách a ty se taky velice rády lámou, rozhodně nepáčit... Vzhledem k tomu že máš šíbr, tak ten se odčalouňuje tak, že ho zvedneš do větrací polohy, chytneš naou stranách obou stranách za čalounění a táhneš. Chce to dost síly, bacha na ruce až to povolí... Já se nasral, rozřízl ho a vytáh kleštěma. Pak jsem nasadil novej. JE to opruz, celý... Přeju hodně štěstí
Nesmysl,dělal jsem to na sedanu už třikrát (pokaždé sám),z předních jen vytáhni hlavové opěrky a polož je. A stropnici pootáčím o 90 stupnů a tahám přes zadní vrata. Porod byl vždy dát to zpátky,rukama držet u zadního skla,nohama podepírat u zpětnýho zrcátka,musel jsem vypadat jak chrobák převrácenej na záda...Jo a nejlepší na demontáž je vyndat přední sedačky