][quote="Filozof]
Tak jasně pokud jedeš i dálky 5ka je paradní auto. Záleží kolik najedeš ale i benzínu bych se nebál. Pokud tomu nešlapeš jede za rozumnou spotřebu.
Kolik do toho chceš dát a kolik najedeš km ročně cca ?
E61 v benzínu dneska už taky není drahá a na jaře to bude 250-350tis uplne v pohodě. nejaká 04-05 rok. Takže pokud najedeš do 20tis ročně šel bych klidně do benzínu.
Připadně 3tí možnost LPG. a jezdíš za pár kaček.[/quote[/quote][/quote]
No ročně najedu tak kolem 25 tis. Není to žádnej extrem. Když u toho benzínu, spotřeba kolem desetilitrů se mi zdá moc. A stejný jako mám ted u e36 to taky nebude, tam jezdim kolem 8 a to se s tim moc nemažu.
Auto bych si představoval cenově tak kolem 8-10tis Eur. Nevím teda kdy je nejlepší období na to ho koupit, ale tipuju zima, jendak si člověk poslechne studenej motor, odzkouší studený starty a taky si myslim že přes zimu není o auta zase až takovej zájem. Tak by mohli i cenově bejt níž. Co se týče e61, tam jsem trochu na rozpacích, určitě je to designově někde jinde, ale bojim se toho aby ty první ročníky nebyli více problematický, řikám si že ta e39 musí bejt po tolika letech sakra vychytaná co se poruch týče. Další věc je jak jsem psal na začátku, e39 neni ani tolik zajímavá pro čorkaře, takže by se člověk nemusel o auto tolik bát..