Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
sedačky e34
-
- Klubové ID: 1959
a jde to rozdělat na dvě části a přidelat to tam? u sedanu se tam ten sedák jen zacvakne a opěradlo tam jsou čtyři šrouby ne..tak to by možná neměl být problémjerrykx píše: v touru jsou sklápěcí, v sedanu jen velice zřídka sklápěcí, spíše "na pevno" za sedačkou u sedana máš plech a jen ďurku pro skivak u toura tam plech není
Toura sem nikdy neměl, takže více nemohu sloužit, ale řekl bych, že to nepude, sedák asi jo ten se tam nacvakte stejně jako ten ze sedana, akorát že za těma cvakátkamaAndrea píše:a jde to rozdělat na dvě části a přidelat to tam? u sedanu se tam ten sedák jen zacvakne a opěradlo tam jsou čtyři šrouby ne..tak to by možná neměl být problémjerrykx píše: v touru jsou sklápěcí, v sedanu jen velice zřídka sklápěcí, spíše "na pevno" za sedačkou u sedana máš plech a jen ďurku pro skivak u toura tam plech není

-
- Klubové ID: 1959
vůbec jsi mě nepotěšil..jerrykx píše: Toura sem nikdy neměl, takže více nemohu sloužit, ale řekl bych, že to nepude, sedák asi jo ten se tam nacvakte stejně jako ten ze sedana, akorát že za těma cvakátkamamá pant, ale opěradlo tam drží asi určo uplně jinak, takže to tam bude držet naprd, neboli spíše vůbec
...jen má spekulace, je možné, že i rozměr sedaček bude trochu jiný.

Dobře, sedne to tam jak prdel na hrnecAndrea píše:vůbec jsi mě nepotěšil..jerrykx píše: Toura sem nikdy neměl, takže více nemohu sloužit, ale řekl bych, že to nepude, sedák asi jo ten se tam nacvakte stejně jako ten ze sedana, akorát že za těma cvakátkamamá pant, ale opěradlo tam drží asi určo uplně jinak, takže to tam bude držet naprd, neboli spíše vůbec
...jen má spekulace, je možné, že i rozměr sedaček bude trochu jiný.

no je tady hlavni rozdil, ze tour ma proti sedanu obracene pasy, asi proto, aby se ze zadnich sedacek dali u sedanu pohodlne vytahovat lidi, tak je spona u dveri a pas uprostred. otviras, odpinas ministrovi pas a tahnes ho do dodavky. zatimco v touringu vzadu nikdo dulezitej vetsinou nejezdi a hlavne tam nebylo, kde ty pasy uchytit, takze sou klasicky.
-
Velmi správně,sedana se sklopnejma mám,sháněl jsem pás a zkoušel z touringa a nepasuje to komplet,ani sedáky.no je tady hlavni rozdil, ze tour ma proti sedanu obracene pasy, asi proto, aby se ze zadnich sedacek dali u sedanu pohodlne vytahovat lidi, tak je spona u dveri a pas uprostred. otviras, odpinas ministrovi pas a tahnes ho do dodavky. zatimco v touringu vzadu nikdo dulezitej vetsinou nejezdi a hlavne tam nebylo, kde ty pasy uchytit, takze sou klasicky.