Maca píše:Já si psal o E53. Je to na CD jako swf a je tam i MID samostatně (pozn. v E53 je stejnej MID jako v E39)
Tobe poslali na E53? mi napsali, ze na tenhle model nic nemaji ze si muzu objednat tistenou dokumentaci ...
nemuzes to dat nekde ke stazeni? dik
To mi taky nejdřív napsali, ale pak asi za 2 dny jsem dostal e-mail, že jim přišly nový zásoby, tak mi to poslali. Je tam na jednom CD E53 (od r.2005 tuším), E70, MID a myslím, že ještě něco. (Na přebalu CD je E70 )
Maca píše:To mi taky nejdřív napsali, ale pak asi za 2 dny jsem dostal e-mail, že jim přišly nový zásoby, tak mi to poslali. Je tam na jednom CD E53 (od r.2005 tuším), E70, MID a myslím, že ještě něco. (Na přebalu CD je E70 )
hmmm ... ja mam rv 2001 ... a na to teda asi fakt nic nemaji ...
ale mam vytisteny slovensky navod k autu, tak aspon neco
Maca píše:To mi taky nejdřív napsali, ale pak asi za 2 dny jsem dostal e-mail, že jim přišly nový zásoby, tak mi to poslali. Je tam na jednom CD E53 (od r.2005 tuším), E70, MID a myslím, že ještě něco. (Na přebalu CD je E70 )
hmmm ... ja mam rv 2001 ... a na to teda asi fakt nic nemaji ... ale mam vytisteny slovensky navod k autu, tak aspon neco
ja jako uz neclen nevidim obrazky, pokud jsi ho prilozil .. ale s tim, cos mi poslal jsem uuuplne spokojeny - je to MOC pekne (navod k palubnimu telefonu by se nenasel? )
DIKY
Původně jsem chtěl koupit E60 (r.v. 2009) z N a vyžádal jsem si na něj návod - nakonec jsem koupil e91, takže mi tenhle zůstal ležet. Pokud má někdo z Ostravy zájem, daruji za odnos