Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vyhřívání sedaček E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mojorisin

#1 Příspěvek od mojorisin »

Chci se zeptat jestli se dá do sedadel u E39 dodělat vyhřejvání zad nebo se musí koupit celý křeslo. Mam vyhřejvanou jen prdel :(
jerrykx

#2 Příspěvek od jerrykx »

To je divný, ještě sem neviděl,aby bylo vyhřívání jen na prdku, spíš bych řek, že vyhřívání beder je včoudu, po nějaký době se stává, že odporový drátky přestanou odporovat :lol: (někde se přeruší)Zkus sundat to zadní čelo na sedačkách a mrknout jestli jsou tam ty vyhřívací dečky.

Jinak vpřípadě, že je tam fakt nemáš, tak dodat určitě jdou a myslim si, že snadno :wink:
Velvetek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Velvetek »

mojorisin píše: Chci se zeptat jestli se dá do sedadel u E39 dodělat vyhřejvání zad nebo se musí koupit celý křeslo. Mam vyhřejvanou jen prdel :(

origo jenom na zadek? to by bylo opravdu zvláštní. nedodělal si to tam předchozí majitel jenom třeba takhle? jinak by to asi spíše bylo opravdu v háji... je to stejný u obou sedadel?
JaneCk

#4 Příspěvek od JaneCk »

Musím říct, že mě vyhřívá taky jenom prdel. Zatím jsem to nechával tak, ale beru to spíše jako závadu, že u obou sedadel nehřejí záda.

E39 523iA
libovka

#5 Příspěvek od libovka »

Že vyhřívá jen prdel nebo naopak jen záda znamená že je něco špatně.Z 99% je v háji dečka.BMW má sedačku vždy vyhřívanou jak na zádech tak sedák.
MUF_IV

#6 Příspěvek od MUF_IV »

jj, souhlas, já jen zaregistroval že záda jdou znát méně citlivěji, než-li sedák...ale po chíli to cítět jde, ale asi méně přes péřovou bundu :)
mojorisin

#7 Příspěvek od mojorisin »

No pravdou je, že jsem zkoušel jen sedadlo řidiče a jelo to asi jen 5-6min., samozřejmě potom co jsem to začal cítit. Takže nevim jak je na tom spolujezdec.
fimima

#8 Příspěvek od fimima »

Sedadlo řidiče u mě to samé,jenom zadek ale ne záda...u spolujezdce komplet vyhřívá jak zadek tak záda
Opravoval jste to už někdo?
mojorisin

#9 Příspěvek od mojorisin »

Tak jsem to před chvílí skoušel a spolujezdec je v cajku ale u řidiče mam teda v pr..li záda. Takže co teď s tim. Kolik asi za tu dečku a jak náročný to je když si to udělám sám?
Odpovědět