Měl bych mit na autě mtech podvozek, kupuju tlumiče s pružinami a často u sad pišou NE pro Mtech. Co to znamena? Že tlumič nesedne do klobouku? nebo že je třeba k tomu mit spešl Mtech uloženi a tim to hasne? když dam normalni uloženi a ne Mtechovy tak ta NE-Mtech sada se dá použit nebo jsou tam ještě nějake dily ktere je třeba vyměnit?
Budu vděčnej za vysvětleni už se nemohu dočkat kdy zase pojedu e34kou
tohle už mam prozkoumany budou nejspiš b8+vogtland pružiny spiš mi šlo o to v čem je rozdil mezi Mtech a neMtech, musim teď použivat striktne Mtech uloženi nebo i normalni atd
ARMAN píše:tohle už mam prozkoumany budou nejspiš b8+vogtland pružiny spiš mi šlo o to v čem je rozdil mezi Mtech a neMtech, musim teď použivat striktne Mtech uloženi nebo i normalni atd
Pokud budeš kupovat jiný tlumiče i pera tak si to vše objednej na ne-Mtechnic a kup k tomu neM-tech uložení,co víc chceš slyšet?
Myslím že M-tech tlumič má větší průměr pístnice a do normálního uložení ho nedostaneš,ale nejsem si tím jistej je to už dlouho co jsem to dělal.Řešil jsem to tak jak píšu nahoře.
Kail píše:Myslím že M-tech tlumič má větší průměr pístnice a do normálního uložení ho nedostaneš,ale nejsem si tím jistej je to už dlouho co jsem to dělal.Řešil jsem to tak jak píšu nahoře.
svata pravda i u E30 to tak , jen tam se to lisi tim ze zavit na pistnici tlumice neni vetsi ale stejnej... Mtech tlumice sou pekný macici pistnice velka jako obal tlumice
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
@Kail - už jsem to tak nějak pochopil z dotazovani všůde možně že se uděla neMtech a tim to hasne ale zjistil jsem že na e34 uloženi podle ETK je stejne pro Mtech a neMtech
@Rendis - http://tlumice-bilstein.cz/ ceny co mi posilal p.Jakovec byli super, až je budu objednavat tak snad je ještě bude mit za stejne ceny
no podle e34kařů z bimmerforumu tyhle pružiny by měli v kombinaci s bilstejnama vypadat cca takhle i přesto že na krabici je uvedeno -40mm
jsou to jedny z nejnišich na e34 podle toho jsem je i vybral, jiny sniženi pružin vogtland neděla
Takhle by to bylo tak akorát,ale moc tomu nevěřím.Já koupil snížení 55/30 a bylo to asi tak stejný jako unavenej M-tech.No nakonec to vyřešil až autogen .