Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

jak se dostanu do dutin (ochrana rezistinem) - e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
bobo

#1 Příspěvek od bobo »

Ještě prosím o radu - jak se u e39 tour co nejsnadněji dostanu k dutinám prahů a zadních lemů? Třeba u e30 jsem sundal kryty prahů, zadní sesle a vymontoval jsem čidlo na zavírání dveří, ale jak tady? U e36 jsem se k lemům dostal přes kufr a také přes čidlo dveří a do prahů zdola... Nejraděj bych rozebíral co nejmíň plastových dílů, abych nepolámal úchytky, ale chci dutiny chci vystříkat kvalitně, tak pokud to bude nutné, rozeberu toho víc.

Jaká ještě místa doporučíte ošetřit na e39? Zatím jsem dělal veškeré prostory v kufru a 5. dveřích, všechny dveře, kapotu, přední nosníky blatníků a podběhy...

Díky
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

na co stříkat pozinkovanou kastli???
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Snejk »

pozink nepozink stejně hnije jako svině když se nikdo nestará :lol:
bobo

#4 Příspěvek od bobo »

ještě někdo nějaké doporučení? :roll:
bobo

#5 Příspěvek od bobo »

poradí někdo? :wink:
Brátn Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1860
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Brátn Moderátor »

no nevím co chceš slyšet moc lidí to tady nedělalo, jak říká libovka většina z nás věří v pozink, zkus rozebrat plasty a udělej to klasicky jako na škodovce, vyvrtej chytře otvor pod plastem vystříkej a zakryj nějakou originál krytkou a zpátky zaplastuj
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Elektro

#7 Příspěvek od Elektro »

měl jsem bouchlej práh,tak mi ho opravily vytažením a přelakováním ,pro jistotu jsem to chtěl ošetřit i zevnitř.Tak jsem tam ten vosk nastrikal tou hadičkou.Skrz dírky když odendáš nápisy BMW z prahů.Rozhodně bych nic nevrtal.Jen byl problém že se mi při tom zlámal několik silonových caplíků (hříbků),které zapadají do těch dírek a drží ty plasty.Takže zkusit nejdřív nakoupit budou za pár korun. :idea:
Odpovědět