Predem diky za odpovedi.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 530D 142kW - nejde tachometr, ekonomer - cidlo?
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Mam dotaz, minuly tyden jsem zakoupil E39 530D 142kW r.v. 2000 a nejde mi na tom tachometr, ukazatel aktualni spotreby a s tim samozrejme mi to nepocita km atd.. Nevite cim by to mohlo byt? Nejakym cidlem na diferaku? Jednou mi to zase slo vse v pohode, tak treba jestli to neni jen nekde kontaktem, nemate nekdo takovou zkusenost? Jinak nevim jestli to je v souvislosti s tim ale sviti mi tam taky DSC,ABS a Airbag ale to uz s tim mozna nema co delat, DSC urcite nefunguje a ABS taky ne
Mam to docela pohaseny a byl bych docela vdecnej kdyby mi nekdo helpnul.
Predem diky za odpovedi.
Predem diky za odpovedi.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Jako prvni,bych testnul to popisovane ABS cidlo,ale u me to nepomohlo,mel jsem KO ABS jednotku 
Jinak jsem mel stejne priznaky,jednou to slo,jednou ne,hlavne kdyz bylo auto studene,tak to neslo nikdy,ale kdyz jsem ujel 20km a zastavil a vypnul zapalovani a po 5min ho opet nastartoval,tak slo,ale nahodne, nekdy celou dobu co jsem jezdil a nekdy po 500m se to vse rozsvitilo a prestalo to fungovat.
Jinak o ABS tu toho je napsano hodne,staci pouzit tlacitko hledat
Jinak jsem mel stejne priznaky,jednou to slo,jednou ne,hlavne kdyz bylo auto studene,tak to neslo nikdy,ale kdyz jsem ujel 20km a zastavil a vypnul zapalovani a po 5min ho opet nastartoval,tak slo,ale nahodne, nekdy celou dobu co jsem jezdil a nekdy po 500m se to vse rozsvitilo a prestalo to fungovat.
-
hajdulak
- Klubové ID: 1869
Presne to jsem psal o par radek vyse,,mozna jednotka,,detrhomer píše:Jako prvni,bych testnul to popisovane ABS cidlo,ale u me to nepomohlo,mel jsem KO ABS jednotku