E39 touring - zadne okno zle dosada
-
Victor
-
Victor
dnes som sa chcel dopatrat v com je chyba,
nevedel som co a ako tak som rozoberal stropny tapec, lenze tadial nie je nic ani vidiet ani ziaden pristup,
cize jediny pristup k tym pantom je zozadu ako su tie 4 velke torxky ?
rozoberal to uz niekto ?
vie niekto ci ma aj okno vzperu ? potom som zo zufalstva pobuchal z hora po tej lakovanej casti co je nad oknom a pekne sadlo na miesto,
ked som otvoril cely kufor okno sedelo na mieste ale pri zatvarani sa okno od kufra odtiahlo, co s tym moze byt ?
berem kazdu radu, ta skara je taka ze cez noc mi naprsalo trochu vody do auta
nevedel som co a ako tak som rozoberal stropny tapec, lenze tadial nie je nic ani vidiet ani ziaden pristup,
cize jediny pristup k tym pantom je zozadu ako su tie 4 velke torxky ?
rozoberal to uz niekto ?
vie niekto ci ma aj okno vzperu ? potom som zo zufalstva pobuchal z hora po tej lakovanej casti co je nad oknom a pekne sadlo na miesto,
ked som otvoril cely kufor okno sedelo na mieste ale pri zatvarani sa okno od kufra odtiahlo, co s tym moze byt ?
berem kazdu radu, ta skara je taka ze cez noc mi naprsalo trochu vody do auta
-
Dan td
- Klubové ID: 590
Okno má štelovací dole doraz, neboli nakolik je po zabouchnutí dole "přitáhnuté". Nahoře jsou jen panty - jestli to má nějakou vůli na vymezení i v nich, to nevím. A ano, do střechy jdou jednak vzpěry celého víka kufru a jednak menší vzpěry zadního okna.
Podle mě máš chybu v tom plastovém bazmeku nad oknem, ale jestli to má dojebané příchytky nebo co, to fakt na dílku neodhadnu
Podle mě máš chybu v tom plastovém bazmeku nad oknem, ale jestli to má dojebané příchytky nebo co, to fakt na dílku neodhadnu
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
Victor
-
Dan td
-
Victor
ok pofotil som to ako to odstava
http://commondatastorage.googleapis.com ... 527447.jpg
http://commondatastorage.googleapis.com ... 527458.jpg
druha strana pekne sedi,
vie mi niekto potvrdit ze zla vzpera sa takto chova ?
http://commondatastorage.googleapis.com ... 527447.jpg
http://commondatastorage.googleapis.com ... 527458.jpg
druha strana pekne sedi,
vie mi niekto potvrdit ze zla vzpera sa takto chova ?
-
StepanMatl
- Klubové ID: 2455
Nejdřív nepřemýšlej o vzpěře a pošteluj to na pantech, jde to krásně.
// A hlavně moc neutahuj ten doraz u zámku, soudruzi to nijak neošetřili, jen tam z druhý strany (pod sklem) jen plastová krytka, která praskne (uslyšíš lupnutí, což je znamení, abys přestal), a pokud budeš utahovat dál (jako já), bouchne ti okno
.
// A hlavně moc neutahuj ten doraz u zámku, soudruzi to nijak neošetřili, jen tam z druhý strany (pod sklem) jen plastová krytka, která praskne (uslyšíš lupnutí, což je znamení, abys přestal), a pokud budeš utahovat dál (jako já), bouchne ti okno
-
Victor
-
StepanMatl
- Klubové ID: 2455
-
Victor
a co druha strana pantu ? ako je uchyteny tam ? je to pri tej vzpere ci pant je napojeny na vzperu, nemal som to rozobrate, nemam predstavu ako to tam je naskladane
+ som cital na americkom fore jeden tam menil vzperu ale vraj treba specialne naradie aby sa to podarilo a ked ze ho nemal musel ist do BMW
+ som cital na americkom fore jeden tam menil vzperu ale vraj treba specialne naradie aby sa to podarilo a ked ze ho nemal musel ist do BMW
-
Dan td
Vždyť jsem ti to psal, potřebuješ buď special tool nebo vhodnou montpáku a trochu trpělivosti
Někde tu je topic i s obrázky, jak ty vzpěry měnit - mě to trvalo ve dvou asi půl hodiny obě a to jsem měnil ty velké, ke sklu jsou kratší, tak by měly jít ještě líp.
Někde tu je topic i s obrázky, jak ty vzpěry měnit - mě to trvalo ve dvou asi půl hodiny obě a to jsem měnil ty velké, ke sklu jsou kratší, tak by měly jít ještě líp.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
xylofon
zadni cele viko na tour slo blbe ovtirat - slo ztuha, tak jsem odmontoval plastove krytka na pantech a hezky prostrikal, ale najednou otviraci okno je krive - pravy roh dole a levy kousek vyse, cele dvere sedi dobre, predtim to licovalo, na velke torx v pantech jsem nesahal, ze by male tox na plastovych krytkach skla byly zaroven stelovaci ? zatim jsem to nezkousel protoze leje
-
stallker
- Klubové ID: 2206
Vzpěrama to nebude, měl jsem ten samý problém, vpravo nahoře mezera, teklo tam, šlo to ztuha otevřít - ale měnil jsem celý víko i se sklem a vzpěry jsem nechal původní na autě a jen odpojil u pantů a teď s novýma vratama to už sedí a jde to krásně zlehka otevírat.
Taky jsem na to nemohl přijít a furt se ta mezera zvětšovala, takže buď byl ohnutej pant, nebo to bylo povolený v místě, kde je sklo přidělaný k pantu.
Měnil jsem komplet vrata i s pantama a na těch původních jsem žádnou chybu vizuelně neviděl.
Jinak vzpěry se daj povolit i zespod, ale musí se sundat stropnice, pod ní je dvojitej plech, ale v místě kde končí vzpěry jsou výřezy kudy se dají povolit.
Taky jsem na to nemohl přijít a furt se ta mezera zvětšovala, takže buď byl ohnutej pant, nebo to bylo povolený v místě, kde je sklo přidělaný k pantu.
Měnil jsem komplet vrata i s pantama a na těch původních jsem žádnou chybu vizuelně neviděl.
Jinak vzpěry se daj povolit i zespod, ale musí se sundat stropnice, pod ní je dvojitej plech, ale v místě kde končí vzpěry jsou výřezy kudy se dají povolit.
-
xylofon
-
stallker
- Klubové ID: 2206
V kufru vpravo nad baterkou jsou relátka, jsou to takový menší dvě černý, jedno je na dveře a druhý na okno. Zkus je prohodit, jsou stejný, když to ani tak nepůjde, pravděpodobně bude zlomenej nějakej drát ve svazku u pantu. Zkus ještě hejbat vratama nahoru a dolů a u toho mačkat spínač na okno, může být ten drát nalomenej a v nějaké poloze sepnout.
-
xylofon