Pánové, jaké byly možnosti v barvě interiéru u e39? Jedná se mi o obložení. Mám dřevo a zvažuji, jestli je možná výměna za např. imitaci kovu apod.? Možná si na to zvyknu, není to, že by mě to vyloženě vadilo, jen by mě zajímali vaše názory... díky
Všechny barvy máš v ETK, tedy ty, co se dělaly origo.
P.S.: Dnes se dá polepy docílit úplně stejného vzhledu a rozdíl ani nepoznáš. A budeš to mít za zlomek ceny, problém je totiž v tom, že všechny ostatní dekory mimo dřeva jsou poměrně žádané a tudíž i celkem drahé.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Dobrá, díky moc. Jelikož nemám s BMW velkou zkušenost, ještě nevím co a jak, kam a na koho se obrátit atd. Proto mě spíše zajímalo, zdali se dá vyměnit originál za originál... Případně nějaké odkazy na někoho ověřeného, kdo to tu děla...?
já bych šel asi do polepu folií. dnes jsou v tomto oboru nepřeberné možnosti a dělá to skoro každá druhá reklamka. věc druhá je, jestli se to k e39 hodí. je to prostě limuzína a k té dřevo patří. je to věc vkusu, ale třeba karbon k tomu vyloženě nesedí. to spíš e46. ale je to na tobě
když zrovna dřevo v e39 je dost povedený a vkusný.kamarád má dřevo v kombi a4ce,rok 02,a je to hnus nehoráznej.sám dřevo ale nemam,je tam ten čárkatej titan,nebo karbon,či co.....záleží,co tam taky máž za sedačky,k šedýmu hadru se kořen ořechu moc nehodí...nahod sem foto a mužem ti tady radit,a konfigurovat,případně to s tebou proházet....
to hanz: vypadá to super na fotce, v reále věřím, že je to o 100% lepší. ale pokud to není přímo do m5, tak mi to k e39 moc nesedí. pokud se nepletu, jde ta folie odstranit a pak je zase vzhled 100% origo
jo, tak nějak sem foto časem hodím, jinak je v tmavě modré metalíze v M packetu, zatmavené a k tomu si myslím, že by se hodilo i něco jiného než dřevo... uvidíme... i z toho odkazu to nevypadá vůbec špatně.
trochu tohle téma oživím a zeptám se majitele jak celý tenhle experiment dopadnul.Teď si pohrávám s podobnou myšlenkou jenom pořád nemůžu přijít na to co by se do interiéru nejvíce hodilo.Mám taky E39 M paket a do toho dřevo,nějak obzvlášť mi to taky nevadí,ale chtělo by to podle mě hodit trochu do sportovna.Mám v plánu koupit jiné lišty,ty polepit nějakou folií a ty orig.v dřevě si nechat prostě original a v případě potřeby je zase přehodit.
takže se ptám,jak to dopadlo?? vyhrál karbon,hliník,titan,nebo
...u mě to nedopadlo zatím nijak. Občas po nějakých lištách koukám, ale zatím nic zajímavého. Zatím řeším věci podstatnější a tomuto dávám čas. Ale už jsem kontaktovat firmu u nás, co s má polepy nějaké zkušenosti (jiná možnost asi není), takže jak bude chvilka, pojedu se tam podívat... pokud by měl někdo polepené, tak bych rád viděl foto.
Sweden píše:v případě že by měl někdo komplet polepenej a vyfocenej interiér v 5er E39 tak nahoďte prosím fota pro inspiraci. dík
U černého auta jaké máš by se mi líbilo komplet bílé či žluté kožené sedačky a k tomu tmavě dřevěné lišty. Vypadá to velice luxusně a ten kontrast je užasnej.
Asi jako když vidíš v černém sportovním kabriu nádhernou blondýnku s dlouhými vlasy. Nádhernej to pohled. Jde tam hlavně o ten kontrast.