mám dost zvláštní problém a v servisu kde mi teď měnili zadní tlumiče na to nepřišli s tím, že by potřebovali víc času a že jim to tam mám ještě hodit, tak se ale nejdřív zeptám tady.
při prudším rozjezdu (na jedničku) mi jakoby křupne něco v diferáku, asi, možná jakoby se celý diferák hnul a bouchnul sebou, jakoby byl uvolněnej. stejně tak na větších nerovnostech dělá něco vzadu nepochopitelný rány, tlumiče mám nový, takže už fakt jedině tohle. stalo se to někdy někomu? Může to být silentblok diferáku? a nebo celý něco s diferákem? nebo kardankou? nebo poloosou? fakt tomu nerozumim a nechápu proč na to nepřišli...
tenhle problém mám už zhruba půl roku a nic se moc nemění, myslel jsem, že alespoň to bouchání vyřeší zadní tlumiče, ale ne. teď o víkendu jsem s tim ujel 1200km naprosto bez problému, ale prostě dělá to furt tohlecto

jo a taky se stává, že když na to trochu víc šlápnu cca okolo 100km/h, nevím jeslti na trojku nebo na 4ku, tak mi jakoby podklouznou otáčky, jinak ale spojka neklouže, tak mně taky napadlo, jestli to celé nezpůsobí nějaké hnutí celýho diferáku....
jdu prostudovat, jak je uchycenej, ale budu rád za každou radu
Matěj