Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Server celá evropa prodej aut
Pomáhám tatovi sehnat BMW 530dx touring rok05-06 a je to problém.
Znám servery jako je:
http://www.autoscout24.de/
http://www.mobile.de
plus pár českých ale tady je to drahé zbytečně. Slušnej kousek 450-500tis. s DPH.
Je tech aut velice málo.
Hledá něco ve světlé barvě a všude jsou hlavně tmavé.
Znáte nějaké veliké servery na auta ?
Hlavně BMW německo, italie, belgie...
Vím že tam se dá sehnat auto za jiné ceny jako u nás. Přibližně o 50-100k levněji.
Je to pro ročníky 2005-2006
Díky.
Znám servery jako je:
http://www.autoscout24.de/
http://www.mobile.de
plus pár českých ale tady je to drahé zbytečně. Slušnej kousek 450-500tis. s DPH.
Je tech aut velice málo.
Hledá něco ve světlé barvě a všude jsou hlavně tmavé.
Znáte nějaké veliké servery na auta ?
Hlavně BMW německo, italie, belgie...
Vím že tam se dá sehnat auto za jiné ceny jako u nás. Přibližně o 50-100k levněji.
Je to pro ročníky 2005-2006
Díky.
Nedávno jsem chodil po bazarech v Mnichově a řeknu Ti že 4-5 let starou pětku bych se tam snad nebál jet hledat naslepo. V každém bazaru jich tam bylo snad 20, měl jsem pocit že by si tam člověk mohl vybrat podle barvy (na rozdíl od cca desetiletých aut které zajímaly nás..).
Další servery Ti ale neporadím, taky by mě to zajímalo...
Další servery Ti ale neporadím, taky by mě to zajímalo...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Ahoj, u takhle nového auta bych ještě zkusil oficiální stránky http://www.bmw.de
- v sekci Gebrauchtwagen, je velká databáze ojetých BMW u jednotlivých německých dealerství. A to je místo kde 5leté 5er Bmw nejlépe hledat. Ale jak tu někdo psal - nečekej ceny nižší než u nás.
- v sekci Gebrauchtwagen, je velká databáze ojetých BMW u jednotlivých německých dealerství. A to je místo kde 5leté 5er Bmw nejlépe hledat. Ale jak tu někdo psal - nečekej ceny nižší než u nás.
-
I když u takhle mladýho auta který má chvilku po záruce bych se toho nebál ani u nás,žádná socka to asi nevlastnila
Tak socka jistě ne,ale 4-5 majitelů to mít může,u nás vcelku běžný u chábrů z galerky,každej to má půl roku,svézt se,předvézt se a dalšímu... U BMW a Audi normální věc. Jinak s cizinou u takhle mladýho auta vždycky něco ušetříš (30 - 50 tkč) a hlavně to máš s jistotou původu (žádnej duplikát TP). Já bych zkusil autoburzy v Holandsku,za dopoledne 2-3 stihneš.
DirtyHarry píše:I když u takhle mladýho auta který má chvilku po záruce bych se toho nebál ani u nás,žádná socka to asi nevlastnila
Tak socka jistě ne,ale 4-5 majitelů to mít může,u nás vcelku běžný u chábrů z galerky,každej to má půl roku,svézt se,předvézt se a dalšímu... U BMW a Audi normální věc. Jinak s cizinou u takhle mladýho auta vždycky něco ušetříš (30 - 50 tkč) a hlavně to máš s jistotou původu (žádnej duplikát TP). Já bych zkusil autoburzy v Holandsku,za dopoledne 2-3 stihneš.
Můžeš mi poradit kde se to nachází ? nějaké město či místo ... nebo webové stránky pokud něco kolem toho je?
Díky.
DirtyHarry píše:I když u takhle mladýho auta který má chvilku po záruce bych se toho nebál ani u nás,žádná socka to asi nevlastnila
Na Holandsko se vykašli, už to neni jako dřív, největší burza v Utrechtu byla vždycky plná Poláků, Rusáku, Bulharů a jiný pakáže která si nebere servítky a s tim jak dovoz aut stagnuje sou i tyhle parchanti nervóznější a lidi co tam ty auta prodávaj jsou taky vesměs překupníci typu "indiánů" a Turků jako je to v Německu takže pokud nemáš 120 kilo a nevypadáš jak mafián z Varů a neděláš auta jako byznys tak na to kašli a raději si udělej pár výletů po Německu. Aut je jako sraček takže se vždycky něco vybere.
mari píše:DirtyHarry píše:I když u takhle mladýho auta který má chvilku po záruce bych se toho nebál ani u nás,žádná socka to asi nevlastnila
Na Holandsko se vykašli, už to neni jako dřív, největší burza v Utrechtu byla vždycky plná Poláků, Rusáku, Bulharů a jiný pakáže která si nebere servítky a s tim jak dovoz aut stagnuje sou i tyhle parchanti nervóznější a lidi co tam ty auta prodávaj jsou taky vesměs překupníci typu "indiánů" a Turků jako je to v Německu takže pokud nemáš 120 kilo a nevypadáš jak mafián z Varů a neděláš auta jako byznys tak na to kašli a raději si udělej pár výletů po Německu. Aut je jako sraček takže se vždycky něco vybere.
No asi to německo a výlet na víkend bude nelepší řešení. Chce to vymyslet trasu a kde jsou velké autohausy. Abych za den stihl objet třeba 3-4 veliké a vybral nějaké pro tatíka.
Těžko se hledá 530da X-drive touring s plnou palbou za dobré prachy. Pokud se objeví je to hned pryč. Během pár hodin ta nabídka zmizí z netu

Hledání 530Xd touring mě docela zaujalo a vážně není mnoho aut za ty peníze co uvádíš, no jak jsem to zkouknul můj osobní výběr by byl tento : http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bsvcafmh4zch
Pokud to finance dovolí, rozhodně bych koupil od dealera BMW a takto málo najetými km, protože třeba 100tis. kč úspora, ale auto s cca 200tisíci na tach bude potřebovat hned v prvním roce provozu o dost víc peněz / nebo alespon rezerv na servis, spotřební materiál a nebo nečekané výdaje. Navíc za půl mega to bude opravdu ojetý auto! Takže bych asi radši připlatil pokud volba musí být 530Xd touring.
Pokud to finance dovolí, rozhodně bych koupil od dealera BMW a takto málo najetými km, protože třeba 100tis. kč úspora, ale auto s cca 200tisíci na tach bude potřebovat hned v prvním roce provozu o dost víc peněz / nebo alespon rezerv na servis, spotřební materiál a nebo nečekané výdaje. Navíc za půl mega to bude opravdu ojetý auto! Takže bych asi radši připlatil pokud volba musí být 530Xd touring.