Za případné rady děkuji
Ondra
A ten zbytek co vede pod tou plastovou lištou, nevede náhodou ke kabelům co vedou k víku kufru?(tam vedou káblíky k mlhovce a zpátečce)DirtyHarry píše:Tak kamaráde,sám jsem čekal spešl konektor - a nic. Ze zásuvky tažnýho jde svazek,v kufru se rozděluje - po dvou kabelech k oboum světlům,napojený v posledním konektoru v lampě (ne na kabelu) a zbytek se táhne pod plast lištou kolem podběhu dopředu (možná k pojistkám pod sedákem nebo vepředu). Trochu zbytečně složitě,ale na všem jsou origo foliový nálepky,tak holt takhle.
Jednotka vpravo od spolujezcových nohoumilius píše:jednou jsem zapojoval vubec si to uz nepamatuju, 1 kabel se tahnul od predu od jednotky co je v pravo od spolujezcovych nohou, a pak do kufru se da origo jednotka taznyho a tam si myslim ze se tahali od svetel dratky do ty jednotky a pak z ni to slo na zasuvku
Jednotka vpravo od spolujezcových nohoujerrykx píše:milius píše:jednou jsem zapojoval vubec si to uz nepamatuju, 1 kabel se tahnul od predu od jednotky co je v pravo od spolujezcovych nohou, a pak do kufru se da origo jednotka taznyho a tam si myslim ze se tahali od svetel dratky do ty jednotky a pak z ni to slo na zasuvku