Odzvzdušňovák by mel bejt totožnej s tim co je na předních brzdičích. a hned otázka. Proč si odvzdušňoval nivo? co ti to dělalo? Chystám se na to páč se mi ozívá servopumpa. je to tim? (pumpu sem měl sundanou tak předpokládám že tam mam bublinu)
Kdyby pasoval ten z brzd, tak by to bylo dobré...
Servisák dával nové hadice k servu a teď sedí auto na prdeli a hlásí to: SUSPN LEVELING. Myslím si, že by to odvzdušnění mohlo vyřešit.
Milý miloshi, vylej z toho ATF a nalej tam zpátky pentosin co tam patří a uvidíš co to udělá (třeba to přestane i týct), atf v nivu není dobře (jiná viskozita atd atd..)
ATF tam nalil servisák. Když jsem řekl, že by tam měl být chf11.s, tak se divil a říkal, že tam vždy dává atf a problém nikdy nebyl.
Jestli mě kvůli tomu odešlo čerpadlo, tak se snad picnu. Obávám se, že když už to jednou teče, tak už výměna kapaliny nepomůže.
To se asi obáváš správně... Tak ho asi budeš muset bacit do hlavy, atf tam asi lije, ale ne do niva... Ještě to má napsaný na víčku... Kdybys měl sociální výbavu, tak se ti to nestane, jenže tady ty nivo fičury, to je problém...
Taky mi servisák tvrdil, že vzadu nemám žádný regulační ventil od niva s táhlem ke stabilizátoru. Když jsem mu donesl vytištěný obrázek z etk, tak to tam najednou bylo....
Kde jsou ty časy, kdy jsem měl garáž a auta si opravoval sám...
Odvzdušnovat nivo-servo netřeba,udělá se to samo (viz vratná hadice do nádržky),posilovač na řízení se odvzdušní dorazem volantu (párkrát na každou stranu). Nalejt jinej olej je seppuka,sám jsem kdysi dávno flákl obyč hydrauliku místo ATF a odkecal to (začalo to taky chcát)...