V sobotu jsem přijel s Chorvatska a už tam začaly u mé 528i haprovat otáčky.Auto se třese a chce jako by chcípnout.Někdy se jako hádá,prdí do výfuku.Do tahu se jí moc taky nechce.Hledal jsem tady na foru,ale nikdo nenapsal jestli to vyřešil vyčištěnou klapkou,volnoběžným ventylem,nebo nějakým čidlem(na klice,na vačce,teplotním).Pěkně mě to sere.......Dík za postřehy
Taky jsem na to pomyslel,ale když jsme jeli domů dal jsem 98 a dělá to pořád.Dnes jsem koukal na svíčky,zdají dobré.Na počítači se neukázala žádná chyba motoru,nic.Tak nevím
jj ale ono muzes natankovat cokoliv podle nazvu ale pumpari jsou s.... takze to muzou s nicim mixnout zkus ten zbytek treba nejak odsat a nalj tam neco kde to mas provereny
pokud ti diagnostika nic neukazuje a motor nejde vytočit ani na neutrál, tak zkus zkouknout katalyzátor, při té dlouhé cestě se mohl přicpat a motor se dusí, měl jsem to samý, jednoduše jde povolit před katem výfuk a pokud pude v pohodě tak víš kde je chyba
Na neutrál jde vytočit,ale pak když otáčky padají dolů tak spadnou moc a nevrátí se jako výš a tím se začně třást celé auto.Když jsem pak vypnul auto a znovu nahodil tak se to zdálo lepší.