Ahoj, mám nově koupenou starší 530D rv2001 v kombi. Při zařazení zpátečky pakovací asistent pouze dlouze pískne cca 4s a nefunguje, nevíte jak májí být ty čidla zapojeny, nebo kde by mohl být zakopaný pes? Dají se ty čidla nějak proměřit? Původní majitel tvrdil že to přestalo fungovat a neřešil to, možná jen uhnilý kabel někde? Možná taky ne, nicméně za pokus by to stálo..
tohleto PDC dela pokud je nefunkcni system a ten se bohuzel znefunkcni vzdy kdyz odejde jedno a vice cidel... Ja jsem to same resil a mel jsem nefunkcni 2 z 8mi. Cidlo vymenit je jednoduche a pak to hned funguje,sehnat se jeta daji take (staci koupit pouzita,ovsem na miste zkusit napojit a vyzkouset aby clovek nekoupil zajice v pytli..). Jejich funkcnost a nefunkcnost se pozna jednoduchym trikem-bud zapnout PDC a obejit auto s uchem pritisklym k jednotlivym cidlum.Ve funkcnich cidlech tise jakoby cvaka nebo tuka. Spatne cidlo je zcela tiche. A nebo, i kdyz idealni je oboji, se zapnutym PDC jemne na stred kazdeho cidla prilozit brisko prstu a je citit brneni nebo chveni(slabe,ale je citit). Spatne cidlo nebrni. Takto jsem na to velice jednoduse prisel ja,vse vymenil a parada ) hodne stesti a dej pak vedet.
Vau, díky chlapi za pomoc, ano je to jedno z cidel, mam tam 4 a jedno na kraji je totalka, zkusim ho nekde sehnat, nicmene vubec nevim jak se k nemu dostat, byl jsem pod autem, je tam dost blbej pristup, myslel jsem ze to pujde vytlacit ven ale nic i kdyz tam jsou zobacky na zacvaknuti..
V realu je reseni tohohle problemu trochu slozitejsi, protoze mrtve nemusi byt cidlo, ale muze to byt kabel po ceste. Cidlo se pak tvari mrtvolne, ale vymena pochopitelne nepomuze. Castym problemem je mechanicke vytrzeni kabelu ze zadku cidla (zejmena pokud se tahle cast vozu opravovala), je to videt na prvni pohled (po vyndani cidla) a vetsinou se da opravit a cidlo neni potreba menit vubec.
Ty cidla fungují předpokládám na principu odrazu zvuku, dle toho lupání. No zkusim to dnes vyloupnout jestli se k tomu dostanu, ano je to v rohu. Vcera jsem zkousel se tam dostat zespodu, ten kabel me taky napadnul, nicméně přístup je tam zespodu opravdu na h.... Ale evidentne bude problém pouze v tom jednom, což zase maličko upadává kámen ze srdce že není třeba "bourat"celé auto než se to najde
jeste podotknu (doufam ze ne pozde..) ze ta cidla jsou valcoveho tvaru a na konci maji konektor. To valcove telo je zasunute v takovem plastu a casto byva v tom plastu "zarostle" prachem nebo spinou a pokud po odklopeni zobacku ktere ho drzi nejde cidlo LEHCE s pouzitim minimalni sily vytahnout,NEPOKOUSET se ho jakkoli rvat nebo pacit! Ulomi se pak spodek s konektorem a je po cidle. Take nedoporucuji tlacit prstem na "aktivni" kruhovou predni stranu, hrozi poskozeni. Proste tahat za konektor a pokud nejde,pomoct si namocenim nebo namazanim (prostrik WDckem atd) a cidlo pomalu rozhybat. Pak pred opetovnou montazi vse vycistit.
xdentist píše:jeste podotknu (doufam ze ne pozde..) ze ta cidla jsou valcoveho tvaru a na konci maji konektor. To valcove telo je zasunute v takovem plastu a casto byva v tom plastu "zarostle" prachem nebo spinou a pokud po odklopeni zobacku ktere ho drzi nejde cidlo LEHCE s pouzitim minimalni sily vytahnout,NEPOKOUSET se ho jakkoli rvat nebo pacit! Ulomi se pak spodek s konektorem a je po cidle. Take nedoporucuji tlacit prstem na "aktivni" kruhovou predni stranu, hrozi poskozeni. Proste tahat za konektor a pokud nejde,pomoct si namocenim nebo namazanim (prostrik WDckem atd) a cidlo pomalu rozhybat. Pak pred opetovnou montazi vse vycistit.
Takze cidlo vyoperovano, kabely zkontrolovanytzn. cidlo je vadne, protoze druhe cidlo na tom kabelu "poklepava". Tak a nemate nekdo info kolik nove cidlo stoji? poprípade kde sehnat starsi, funkcni? V BMW to bude asi řacha že?
doporucuju vyfotit cidlo jak z te "funkcni" strany a pak i konektor (od obojiho se delaji 2 varianty obecne) a dej to tady do poptavky,myslim ze brzy Ti ho nekdo nabidne. Jedine co to bude chtit je pak ho striknout do Tve barvy (pokud bys nemel tak velke stesti ze ho sezenes i v barve). A idealni se dohodnout s prodavajicim bud na osobnim odberu(sam si to u nej napojis na kabel a zkusis) nebo na nejake kludne zaruce. Ja cidla sehnal za cca 500Kc za kus v Panenskych Brezanech.
xdentist píše:doporucuju vyfotit cidlo jak z te "funkcni" strany a pak i konektor (od obojiho se delaji 2 varianty obecne) a dej to tady do poptavky,myslim ze brzy Ti ho nekdo nabidne. Jedine co to bude chtit je pak ho striknout do Tve barvy (pokud bys nemel tak velke stesti ze ho sezenes i v barve). A idealni se dohodnout s prodavajicim bud na osobnim odberu(sam si to u nej napojis na kabel a zkusis) nebo na nejake kludne zaruce. Ja cidla sehnal za cca 500Kc za kus v Panenskych Brezanech.
Bacha na to.TY ČIDLA SE STŘÍKAT NESMÍ!!! Origo jsou lakovány speciální barvou která v sobě nemá kovové částečky.
libovka píše:Bacha na to.TY ČIDLA SE STŘÍKAT NESMÍ!!! Origo jsou lakovány speciální barvou která v sobě nemá kovové částečky.
Cidla se bezne strikaj a pokud se to udela citlive, tak normalne funguji. Pouze nektera cidla od Congu za par stovek se strikat nemuzou, ale normalni cidlo to zvladne.
to je pravda,je potreba s tim opatrne. pokud mozno co nejmene barvy a uz vubec ne zalepit tu mezirku. Ja sam (nelakyrnik,ovsem opatrny.. ) jsem strikal 3 kusy na me auto a fungovaly a funguji perfektne.
Tak jsem vyzkousel original BMW, takže čidlo pochopitelně přes 2litry, což určitě neklapne, nicméně byl jsem v Kelly a tam jsem se ptal na nahradu, tak prej neco maji co stoji 180kč, ale na obrazku to vypada dost podivne. hlavne to melo pouze 2 kontakty, rekli mi ze je trebba abych ten kabel upravil. coz by pro me asi nebyl problem ale predpokladam ze by se to nelibilo jednotce PDC.
Mám ho hozený zpátky v nárazníku a moc se mi s ním ted nehce ven na nafocení, nicméně nemáte tedy někdo jedno někde v depositu za příjemnou cenu?
neorigo nebo jak tomu rikaji "nahradu" a navic jeste upravovat draty ze 3 na 2, na to ZAPOMEN, dobra rada, je videt ze ses rozhodl dobre hod to do poptavky tady na foru....
Tak mám tedy orginál čidlo, nciméně stejně jsem narazil na problém a to je že někde od zadního nárazníku k jednotce bude uhnitej kablik, prostě nejde, i když při testu jiným čidlem se mi zdálo že v kabelaži to není, kde to hledat? nechce se mi rozebírat "půl" auta abych šel celou kabeláží, kde je ta jednotka PDC?