Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

530D tour. E61 r.v.04-sberne vyfuko. potrubi-praskle svody

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
macomen
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od macomen »

Zdravim, pratele chci vas jako urcite vetsi znalce odborniky poprosit o nazor na muj problem.
Mam od unora z Nemecka dotaxeny bmw viz. titulek a miuly tyden mi v autorizovanym servisu rekli, z je celkem v pohode akorat to ma prakle svody na sbernem vyfukovem potrubi, viz. odkaz na obrazek dole a propiskou oznacena mista. Pry bych to me nechat dat rychle opravit, ze to lepe pojede, mensi spotreba a hrozi take zaneseni turba - cena i s praci cca 17 000.
Chtel bych poprosit o rady, nazory pripominky zda je to opravdu tak jak rikaji, co si myslite o cene a jestli zkratka maj pravdu :). Ja jsem vylozene jen uzivatel, motory moc nedavam...

Dekuji moc

http://macomen.galerie.cz/#66200070
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Doktor1 »

vyměň to co nejdřív,může ti vletět i nějaký úlomek do turba a nedoplatíš se..

tohle je na 530d docela běžný..

pokud jsi z okolí brna,můžu ti to vyměnit..

777/173756
macomen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od macomen »

Diky za nabidku, mam to jiz nejak predbezne domluveny primo bavorackym servisu...
To e chci taky zeptat - mam to se slevou, ale stejne to bude stat o dost vic, nez kdybys mi to menil napr. ty.
Jak to tam pak vubec je s tim servisem? Co by mi pak na to rekli, kdyby videli,ze to je meneny nekde jinde a ne v autorizovanym atd...

Diky za info
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Doktor1 »

Pokud auto není v záruce,tak jim to může být jedno.
Odpovědět