no nekteri ti reknou ze rozhodne ne ze je to shit a nevim co jeste pak ti nekteri reknou ze jo ze by to mohlo byt vpohode ,ale zkusenost stim asi nikdo nema ja sam sem tedka sel do levnyho podvozku tak sem zvedavej kolik to vydrzi ikdyz za ty love i kdyby to melo byt na jednu sezonu tak porad se to vyplati ja osobne bych to zkusil klidne
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Bacha na to.To co je na fotce nejsou tlumiče na E34.Můžeš jen doufat že ten člověk ví co prodává.A na E34 jsou tři druhy tlumičů tak jsem zvědavej jak se prodávající trefí.
řekl bych že to foto je pouze ilustračni trvej na tom až ti pošle fotku jen samotnýho tlumiče na E34 ktery se dávají do patrony todle je na uplně jinou káru
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
libovka píše:Bacha na to.To co je na fotce nejsou tlumiče na E34.Můžeš jen doufat že ten člověk ví co prodává.A na E34 jsou tři druhy tlumičů tak jsem zvědavej jak se prodávající trefí.
jaky tri typy? On tam pise, ze pasuji na vse mimo 535 a 540,takze to je myslis kec?
měl jsem na e34 nový kvalitní origo tlumiče a najezdil jsme na nich cca 10tis. km a ted jsem přešel na Bilsteiny po doporučení... Většina zkušených lidí už volí ověřenou kvalitu. Já jsem teď konečně s tlumiči spokojen.
Ji-rka píše:existují jen tgři značky které preferuju ať na auta v rodině či co dělám kamarádum.
Bilstein,Sachs a Kayaba.
nejsem totiž tak bohatý abych si kupoval levné věci....
kvuli tomu, ze levnejsi ti vydrzej min, nebo jeste nejakej duvod?
je to o kvalitě a i trošku pocitu.a hlavně vim,že za rok je nemusim měnit znovu.
jen si kupujte díly značek Alko,Optimal,Starline.....ušetřený peníz se vrátí.
A pokud chci chovat koně,měl bych mít na kvalitní oves a né mu cpát slámu.
Tak na ty naše hezký český silnice ála oraniště bych srágory typu stárlajn nedával,riziko,že pod tím budeš ležet znova za rok... Na druhou stranu třeba Bilsteiny za 10 táců/pár,když auto má celkovou hodnotu cca 40 tkč..? Manželce jsem dával před dvěma a půl léty Optimaly,zatím plně O.K.