Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Za jazdy mi vypol motor...!!! prosim o radu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
adam6666

#1 Příspěvek od adam6666 »

Zdravým, rano som presiel asi kilometer ked zrazu reakcia plynu na plynový pedal nebola ziadna...a svojvolne mi vypol motor, ako keby nemal motor dostatok paliva, mozte mi poradit co s tym...?
Zacal by som asi vymenou poistky na palivovom cerpadle ale neviem ktora to je a kde sa nachadza. Pripadne vase skusenosti

Typ auta E39 rv 96 520i

Dakujem za pomoc
Vasek70

#2 Příspěvek od Vasek70 »

Tohle se mi kdysi stalo a po napojení na diagnostiku jsme zjistili, že to bylo nekvalitní naftou.
zkoušel jsi to pak natočit? Jde to?
Jinak popis pojistek máš u pojistkové skříně, nebo se tu válí kompletní na fóru v diskusi - třebas zde
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 0&start=15
Kruty
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kruty »

Take jsem pred nejakym casem resil podobne trapeni...

Prvni, co bych po mych zkusenostech sel zkontrolovat je napajeni palivoveho cerpadla, staci na to obyc multimetr. Mel jsem preruseny drat na spodni strane konektoru, co je na servisnim otvoru u nadrze - pod zadni sedackou na prave strane.

Drzim palce, abys to rychle nasel a opravil.
Pavelkac

#4 Příspěvek od Pavelkac »

Mohla by to být pojistka,nebo odešlo přímo palivové čerpadlo,mne se to samé stalo.Sice ne na BMW ale na VW Transporter T4 byla to 2,5 benzín a za jízdy to taky zničehonic chcíplo a nastartovat už nešlo.No a bylo v háji palivové čerpadlo,jenže tam jsem na to přišel hned,protože při zapnutí zapalování bylo normálně hezky slyšet,že načerpalo benzín a když mi to zdechlo,tak už bylo při zapnutí klíčku ticho :idea:
Po výměně čerpadla bylo auto OK.
Jenže u benzinové E39 těžko říct,co z těch zvuků,co se ozývají při zapnutí zapalování je pal.čerpadlo :?:
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kruty »

Kdyz sundas zadni sedak, a budes poslouchat, tak zvuk cerpadla (vrneni) bezpecne poznas...

Cerpadlo se spousti uz ve chvili, kdy dalkou odemknes auto, aby ve chvili startu uz bylo palivo u motoru s dostatecnym tlakem, a pokud mas u cerpadla stale ticho, tak je nekde problem.
Don

#6 Příspěvek od Don »

jeste to muze take delat rele... vse pod filtrem pred spolujezdcem pokud se nepletu
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Odpovědět