Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dym 530d e60
Dobry vecer, zdravim vsechny. Chtel bych vas pozadat o radu. Mam 530d e60 rv05 a zacalo mi dymit. Nekdy to kouri nekdy ne. Dym ma barvu modro bilou. Vykon nepoklesl. Dnes jsem dolil uz dalsi litr oleje-cca300-500km. Turbo nepiska. Volnobeh normalni. Kouri to proste nepravidelne. Dym ma zapach po spalenem oleji. Poradte prosim..dekuji vsem za radu
Dekuji vam vsem...uz je odstavene. Mezi tim me potkalo jeste 1) suchy starter - startovalo to zdlouhave - stacilo poradne promazat a 2) kontakt na altiku - napsalo to vsechny kontrolky a chyby co mohlo vcetne prevodovky a pote se to zastavilo uplne - naces den predtim to krasne dobijelo. A ted to turbo a to vse behem 2 dnu.
-
Giacomo píše:Dobry vecer, zdravim vsechny. Chtel bych vas pozadat o radu. Mam 530d e60 rv05 a zacalo mi dymit. Nekdy to kouri nekdy ne. Dym ma barvu modro bilou. Vykon nepoklesl. Dnes jsem dolil uz dalsi litr oleje-cca300-500km. Turbo nepiska. Volnobeh normalni. Kouri to proste nepravidelne. Dym ma zapach po spalenem oleji. Poradte prosim..dekuji vsem za radu
Chcem sa spýtať,že po koľkých km ti to turbo začalo odchádzať