viděll ste už někdo tohle rádio resp nemá ho někdo? Nevypadá to zas tak hrozně,
http://www.auknet.cz/p13520-autoradio-s ... 8-e39.html
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Autorádio s DVD + GPS + DVB-T - BMW X5, E38, E39
-
- Klubové ID: 1198
Hrozně to nevypadá, ale v žádnym případě to nekupuj. Je to čína, šílenej zvuk a životnost 3 měsíce. Upgrade rádia v E39 jsem řešil cca před měsícem a tyhle Noname rádia jsou všechny z číny a mraky lidí s tím má nedobré zkušenosti. Bavil jsem se o tom i s prodejcem těchto rádií a on sám mi je rozmluvil a ukončil jejich prodej. Prodal jich 50ks a 47 jich přišlo do 3 měsíců na reklamaci. Pokud chceš nové rádio do E39, tak v případě že nechceš upravovat palubku (konkr. topení) tak zvol klasické 1DIN rádio od kvalitních výrobců. Pokud trváš na instalaci 2DIN rádia, tak zase jedině kvalitu, nejlevnější 2DIN do kterého má smysl investovat je X-zent s GPS 17tkč, zástavba je už trochu komplikovanější, ale výsledek stojí za to. (já jsem do své E39 instaloval Pioneer Avic D3 a jsem více než spokojen).
Popravdě sem nějakou takovou odpověď očekával ale azpoň sem to zkusil, samo sebou, že bych chtěl nějakej 2din, ale auto potřebuju denně takže se toho asi nikdy nedočkám a 1 din by se mi tam moc nelíbil. Tak asi ponechám 4:3 a budu spokojenej, v podstatě mi to nevadí jen mě štve, že ten zvuk z toho je fakt nekvalitní, repro má podle mě ještě velkou rezervu, a další věc je výstup na zesík, vim sice že se dělá ten převaděč ale to furt nejni ono. na basák mám zesík s vysokoúrovňovým vstupem a ono předělávat komplet kabeláž ke všem reprákům bude asi taky pěknej porod.....
hoď sem fotku tvýho 2dina
hoď sem fotku tvýho 2dina

-
- Klubové ID: 1198
upravoval jsem topení a držák rádia a vše potřebné včetně ráměčku jsem si vyrobil sám. Já jsem s tím Avicem spokojen, zvuk je luxusní a do navi jsem dal nový soft a mapy a taky super. Naviguje naprosto přesně, přehledně a grafika map je luxusní. Já mám z toho avica moc dobrej pocit, tedy až na tu zástavbu, sral jsem se s tím 8 hodin. Tady jsou fotky hotového díla:Snejk píše:že ses nepochlubil s tim avic D3.. jak si dopadl ty? předělal si topeni? a co rameček hm? u nas to skončilo prodejem, a ten avic byla taky dobra zhovadilost. sice dobrej zvuk ale to všechno okolo bylo takovy zvraceny. i ta navi stala za vyližprdel .
- Přílohy
-
- Fotografie0132.jpg (56.19 KiB) Zobrazeno 448 x
-
- Fotografie0133.jpg (50.45 KiB) Zobrazeno 448 x