Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
dárce 528i UK do mý 523i (M52B23 za M52B28)
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
chtěl jsem se zaptat co vše je jinak, pro rejpaly: to že je tam řízení na druhý straně jsem si všimnul
jde mi o motor, převodovku, interiér bez palubky a pár drobností, ty snad budou stejný,
no hlavně co je vše potřeba vyměnit z 528 do 523 ohledně motoru atd, a i všeobecně nejen z UK verze
prvotní nápad byla výměna za M62, ale dávat osmihrnek za šestivál, by podle mě bylo dost komplikované i cenově náročnější, nebo jaký je Váš názor?
jde mi o motor, převodovku, interiér bez palubky a pár drobností, ty snad budou stejný,
no hlavně co je vše potřeba vyměnit z 528 do 523 ohledně motoru atd, a i všeobecně nejen z UK verze
prvotní nápad byla výměna za M62, ale dávat osmihrnek za šestivál, by podle mě bylo dost komplikované i cenově náročnější, nebo jaký je Váš názor?
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jelikož na svým mám LPG a pokud to vše propočítám, tak to prostě výměnou motoru výjde nejlíp,
kdybych měl svý prodat, tak mi nový LPG nikdo na autě neocení a když ho zdemontuju, tak budu muset stejně koupit nový sání, abych to auto vůbec prodal a dneska prodat sociál 523 s dost nalítanýma je tak za 50 a koupit jiný zaplatit všechny poplatky za přepis atd, kor když už bych bral jiný tak z DE a nechat znovu zastavit LPG, tak jsem na dvojnásobku toho než jen prohodit motor a interiér,
dost jsem o tom uvažoval a mám cenovou hranici za kolik dárce koupit a tak mě zajímá, jestli je to technicky proveditelný, bez větších problémů
kdybych měl svý prodat, tak mi nový LPG nikdo na autě neocení a když ho zdemontuju, tak budu muset stejně koupit nový sání, abych to auto vůbec prodal a dneska prodat sociál 523 s dost nalítanýma je tak za 50 a koupit jiný zaplatit všechny poplatky za přepis atd, kor když už bych bral jiný tak z DE a nechat znovu zastavit LPG, tak jsem na dvojnásobku toho než jen prohodit motor a interiér,
dost jsem o tom uvažoval a mám cenovou hranici za kolik dárce koupit a tak mě zajímá, jestli je to technicky proveditelný, bez větších problémů
-
máš na mysli toho uk dárce,co je na sauto za 39,modrej,světlá kůže za 39 tisíc?toho jsem prohlížel a je opravdu v luxusním stavu,kůže bez chyb,alu maj vorvaný hrany ,ale žádná hrůza a motor vrčí ůplně parádně,bez koroze,taky jsem majitelem soc 523,jeví se mi to lákavě,ale eště čekám,denně kolem něj jezdim.....
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
necháš jí neočumovat moje! sbírám prachy a jedu pro ní
ne v klidu, jj je to ona, takže jsi jí už slyšel? a říkáš paráda no to mě houpeš ještě víc teda, jo no je to krasavica už od pohledu, takže asi nebude co řešit, to že budu muset koupit jiný přední tapecy už je jen malý problém, teď se k tomu už jen rozhoupat a dojet si pro ní, podle mě je to dokonce montrelblau stejně jako moje

-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
no bude z toho mutant
prinejhorsim to prodas do sveta za cenu jako ten darce no
martin uz zacina premyslet taky o 2.8 v trice takze neplanuj nic velkyho 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Klubové ID: 1795
Koukal sem na to je to fakt pěkný ale problém bude i ze sedačkou pokud je v elektrice bude mít memory na straně spolujezdce ne ??Bratn píše:necháš jí neočumovat moje! sbírám prachy a jedu pro níne v klidu, jj je to ona, takže jsi jí už slyšel? a říkáš paráda no to mě houpeš ještě víc teda, jo no je to krasavica už od pohledu, takže asi nebude co řešit, to že budu muset koupit jiný přední tapecy už je jen malý problém, teď se k tomu už jen rozhoupat a dojet si pro ní, podle mě je to dokonce montrelblau stejně jako moje
EDIT: Ted jsem koukal na foto tak sou v elektrice i s memory.
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
BMW e53 X5 3.0D
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
všem, kteří se snažili pomoct děkuji,
měl jsem dotaz spíše na mechaniky, ne na rejpaly, jestli neví o nějaký botě, na kterou bych narazil při přestavbě, kabely na druhé straně atd to si vyřeším, motory bych si taky vyměnil sám v tom problém nemám, mám na to prostory i prostředky, ale nakonec na to kašlu, raději si ty prachy užiju jinde, holt jich při studentským životě moc nezbývá a do auta je letos dobrovolně nevrazím,
jinak co jsem zjišťoval v ETK, tak přestavba by proběhla nejspíš bez komplikací, interiér už je horší no
a k tomu, že to auto potom neprodám atd, a vy si snad myslíte, že dneska je 523 bez výbavy nějak extra prodejná? tohle by bylo přilepšení pro mě na příští dva roky, který musím ještě přetrpět a o to, že to neprodám se naprosto nestarám, stejně potom bude 540 nejlíp v plný palbě a o 523 mi naprosto nepude, klidně jí rozprodám na díly
měl jsem dotaz spíše na mechaniky, ne na rejpaly, jestli neví o nějaký botě, na kterou bych narazil při přestavbě, kabely na druhé straně atd to si vyřeším, motory bych si taky vyměnil sám v tom problém nemám, mám na to prostory i prostředky, ale nakonec na to kašlu, raději si ty prachy užiju jinde, holt jich při studentským životě moc nezbývá a do auta je letos dobrovolně nevrazím,
jinak co jsem zjišťoval v ETK, tak přestavba by proběhla nejspíš bez komplikací, interiér už je horší no
a k tomu, že to auto potom neprodám atd, a vy si snad myslíte, že dneska je 523 bez výbavy nějak extra prodejná? tohle by bylo přilepšení pro mě na příští dva roky, který musím ještě přetrpět a o to, že to neprodám se naprosto nestarám, stejně potom bude 540 nejlíp v plný palbě a o 523 mi naprosto nepude, klidně jí rozprodám na díly
-
-
-
-
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak nic teď jsem mu volal (podle hlasu je to idiot), motor v autě už není a za interiér chce 8000 celý to prodávat nechce, tak ať si to nechá, kdyby to někdo ještě dokázat nafotit zajímalo by mě jak na tom jsou světla, chtěl bych zkusit bastl z halogenů na xenony (použít moje střeva, protože se to liší mezi pravo a levostraným řízením a vzít si z toho jen čočky a sklíčka), ale to by musely být v pohodě skla a čočky