měl jsem 525 tds r.v. 1998 a spokojený jsem byl - asi jsem trefil na dobrý kus. Teď mám 525d r.v. 2001 a je to nesrovnatelně lepší. Spotřeba dlouhodobá 6,4 - 6,6. Jsem stoprocentně spokojen. Takže mohu doporučit. Určitě záleží na jaký kus natrefíš.
blahi: Nevím kde vidíš rok 2001. Je to předfacelift s facelift světly . Je pěknej, ale načipovanej a toho bych se v případě automatu a dieslu bál. Automat čip dlouho nevydrží a pro turbo to taky není dobrý. Jinak na pohled vypadá dobře.
facelift byl 09/2000, ale podle zadnich svetel, to asi bude model pred faceliftem pokud je to opravdu hartge tak bych se mozna az tak toho chipu nebal...
ja mam 10/1999 a dle TP a vypisu na diagnostice v BMW je tam original motor 142 kW. kdysi tady byla o tom diskuze a par lidi s podobnym datem vyroby to zde resilo, jen tu diskuzi v case nedavno minulem, kdy zde vladla prohibice a bezhlava cenzura nekdo vymazal
Levrone: klidne rekni, ja se taky rad podivam, jelikož jsem si zkurvil kolo, tak mam akorat motorku a chciplou petku, uz by to chtelo trosku renovovat premistovadla )