nevíte někdo jakou má obvikle normu E34 520i z roku 1991 mám akorát na okně nalepenou nějakou zelenou nálepku s označením S2-norma výfukovch splodin co by tedy mělo být ve velkém techničáku?
to netušim mám ho krátce prý je to vanos auto je z roku 1991 motor 1992, v evidenci vozidel mají také velký techničák???? nemá tady náhodou někdo tohle BMW se zapsanou normou
Jestli máš na čelním skle nalepený zelený štítek S2, jak píšeš a máš motor co má 110kW, tak je to M50 a ten má EURO I a to se platí 5000,-Kč Tam to je myslím i omezeno roky (1991 - 1994)
Alepoň tak to mám já.
Dave728 píše:to netušim mám ho krátce prý je to vanos auto je z roku 1991 motor 1992, v evidenci vozidel mají také velký techničák???? nemá tady náhodou někdo tohle BMW se zapsanou normou
okok, ale na okně mi to je k ničemu když to neni v techničáku na to prdim seženu si invalidu napíšu to naněj na hodinku dám mu nějaký ty penízky a kašlu nato
pokud chces neco zjistovat ohledne euro norem tak napis p.Stehlikovi na helpreg@helpreg.cz ten ti pomuze je schopnej rict zda to neco splnuje a je schopnej ti to kdyztak i napsat do TP.
ok dik moc, vim že tam nic nemám nikde jenom zespodu je katík a na okně to S2 do techničáku to dopisujou co vim za 10 000 a to si mužu rovnou zaplatit ekopoplatek jinak nemáte někdo skušenosti s přepisem přes človeka ktedý má kartičku invalidy a tudíš je zbaven ekopoplatku
mě z toho klepne každej mi řiká něco jinýho a frajer kterej to udajně zapisuje pomě chce ranec peněz aby mi tam napsal euro1 a já platil 5 000 takže zkusim vyhledat nějakýho invalidu a udělat to přez něj uvidim jestli to bude fungovat