Tak se mi objevil zajímavý problém. Když zapnu klíče do poslední polohy před startem tak z motorového začne být cítit benzín. Mám takový pocit že to dříve cítit nebylo.
Auto je teď po čelním nárazu, tak mě napadá němohla někde povyskorčit trubička/hadička ? Motor jde normálně natočit, nic extra se neděje...jen je cítit ten benzin.
Koukal sem pod auto jestli nebudou vidět nějaké kapky a nic.
Nenapadá někoho z vás kam se kouknout? jestli je všechno zapojeno jak ma byt?
Nemusí to téct, stačí když máš steřelou hadičku a prosakuje to. Navíc pokud máš teplý motor, tak se to stihne odpařit a dolů nesteče nic. Hledej u vstřikovací lišty. Tam je to z přední i zadní strany napojené kouskem hadice. V pár případech skrz tuhle závadu svým majitelům autí vzplálo.
no pravě z toho mam celkem vitr aby to neprosakovalo a pak se udělal ohinek. Puvodně jsem myslel že to byla normálka, protože auto stalo cca měsíc bez hnutí, ale teď sem došel na to že stačí nechat natlakovat čerpadlo a je to cítit i bez startování. akorat se k tomu blbě leze přes ty hadice a kryty
no tak sem sundal kryty, zapnul klise a ochmatal ty hadicky a trubky kam sem se vlezl ale nic sem nenasel a taky uz ten benzin nebyl citit...tak nevim kde je zakopany pes