MNo očividně asi nikdo neví, většina lidí AE na E34ce nemá, protože na tom vypadaj blbě, kdo je má, chce je sundat. Pokud se ti líbí, nebál bych se toho, světla jako světla, moc toho na tom zkazit nejde, stejnak s H1kama prd uvidíš, ať sou nový nebo star, to je holt neduh pětek...
tak ono se me ty AE kroužky libi, jen se mě moc nelibi ten světlomět jako celek. Helly s úsměvem na to auto sedí pěkně ale davat 6ku za nove světlo je podle mě dost
Mám AE na obou e34. Tady není vyznačem výrobce nebo jsem ho nenašel. Já mám jedny od fa.DEPO a ty druhé ještě kvalitnější. Montáž je v pohodě.Doporučuji rovnou namontovat xenony H1 6000k. Problém bývá v tom,že to čelní "sklo" je z plastu a pokud tam chytíš kámen a praskne tak je problém sehnat náhradní.
Pokud máš zájem možná bych prodal ty moje začerněný s AE od FXe,už sou trošku opískovaný ale nic hroznýho...Ovšem svítěj nic moc - nevím jak budou svítit uplně nový světla,nemůžu porovnat.Mám tam xenon a to už je v pohodě...
Tady je nějaký foto...
Není na nich nic vyloženě špatně,ale jak říkají tady kluci,strašně jsem je chtěl,stálo mně to dost peněz a hlavně práce (podařilo se mi jedno rozbít a dělal jsem to asi na 3x abych byl spokojenej ) a teď si tak nějak říkám že to na to auto nepatří a rád bych origo bílou optiku...No ještě to musím sám promyslet.Co bys dal?
Kail píše:Pokud máš zájem možná bych prodal ty moje začerněný s AE od FXe,už sou trošku opískovaný ale nic hroznýho...Ovšem svítěj nic moc - nevím jak budou svítit uplně nový světla,nemůžu porovnat.Mám tam xenon a to už je v pohodě...
hele lidi jednou sem se tady dočetl že to tady nějakej borec dodělává tou AE sadou a že ty origo světla udělá černý. Neznáte ho někdo? nebo jak se to dělá? Jinak bych chtěl aby to vypadalo asi takhle. A nebo jak udělat aby svítili dálky jen třeba na 40%? jako denní?
základ je mať nevypálené paraboly, alebo kúpiť nové stretávačky, do nich xenon napr. 4300k tie vyzerajú skoro ako klasika ale potom to už svieti na dobrej úrovni, a angel eyes krúžky do tých origo svetiel, aspoň to nevyzerá tak tuzersky keď sú AE vypnuté
na začerňování světel tu byl už topick. Dělá se to pomocí vložených černých stínidel a přelakováním paraboly. A AEčka si můžeš koupit v libovolným shopu třeba tady: http://bmwstyle.cz/index.php?akce=sekce&sekce=25&od=0
svetlá treba "upiecť" čiže dať na pár minút do rúry aby povolilo lepidlo aby si vedel dať dole sklo z nich dáš tam krúžky, ako ich treba uchytiť neviem potom sklo zalepíš naspäť silikonom