Zároveň by mě zajímalo jaký je rozdíl mezi kombíkem a sedanem...vím jen o deklech v kufru,je problém i v něčem jiném-třeba kabely...atd.?
tak proč sijurasis píše:
Sorry, nechci být uštěpačný, ale tak to prostě je...
Vidíš kdyby jsi chtěl slyšet o Kamilovi z Jihlavy, měl bys to nejspíš už dávno zapojený nebo bys přinejmenším věděl co a jak. Já totiž narozdíl od tebe nemám potřebu nesmyslné konflikty přesouvat do budoucnosti.risa525tds píše:zdarec,kdo zkušený by byl ochoten mi za úplatek do mé E39ky sedan 2001 namontovat komplet navi Mk4,16:9,Tv+všechny kabely a držáky....z vozu kombi 2002.nechci slyšet o kamilovi z jihlavy![]()
Zároveň by mě zajímalo jaký je rozdíl mezi kombíkem a sedanem...vím jen o deklech v kufru,je problém i v něčem jiném-třeba kabely...atd.?
pokud mne někdo podrazí tak u mně zkončil a ted já končím zde!!!KamilAC píše:Vidíš kdyby jsi chtěl slyšet o Kamilovi z Jihlavy, měl bys to nejspíš už dávno zapojený nebo bys přinejmenším věděl co a jak. Já totiž narozdíl od tebe nemám potřebu nesmyslné konflikty přesouvat do budoucnosti.risa525tds píše:zdarec,kdo zkušený by byl ochoten mi za úplatek do mé E39ky sedan 2001 namontovat komplet navi Mk4,16:9,Tv+všechny kabely a držáky....z vozu kombi 2002.nechci slyšet o kamilovi z jihlavy![]()
ja som od Teba chcel pneu, dohodli sme sa na cene ktoru si mal v inzerate a potom si zacal s prijebanymi hlaskami ze "zacinas mat pocit ze to predavas levne" a medzitym mi usli ine pneu.... takze takrisa525tds píše:pokud mne někdo podrazí tak u mně zkončil a ted já končím zde!!!
žádný ot!!!díky a pa
no ja sa na klubakov pozeram trochu inak ale to ty nepochopis... keby si mal predbezne rezervovane pneu ktore by si uvolnil na zaklade toho ze kupis ine (oboje za dobru cenu) a nakoniec by si mal holy kokot - ako by si reagoval tyrisa525tds píše:a jéje další....je to uplne normalní...dělá to tak tisíce prodejců!!!!chvátáš s prodejem protože máš nějaký svuj osobní duvod a slevnuješ a slevnuješ abys to urychlil ale pokud ten duvod pomine tak proč tu cenou nezvednout nazpět,hmm??na aukru se gumy prodali za 1hodinu po vložení inzerátu za skoro dvojnásobek toho co jsi nabízel ty....zajímalo by mě jak bys reagoval ty,hm?
jo a díky vam dvěma za zasírání vlákna
je to prostě jen plkání a nic víc.....svoje sem už popsal hore!hold bussines!!mně taky prodejce navi ani nezavolal že moje zamluvené zboží prodal někomu jinému....hold si musíš zvyknout na nás čechy a nemyslim si že je to jen u nás...prostě se každej snaží zarobit co nejvíc a pochybuju že si vyjímkanehpo píše:no ja sa na klubakov pozeram trochu inak ale to ty nepochopis... keby si mal predbezne rezervovane pneu ktore by si uvolnil na zaklade toho ze kupis ine (oboje za dobru cenu) a nakoniec by si mal holy kokot - ako by si reagoval tyrisa525tds píše:a jéje další....je to uplne normalní...dělá to tak tisíce prodejců!!!!chvátáš s prodejem protože máš nějaký svuj osobní duvod a slevnuješ a slevnuješ abys to urychlil ale pokud ten duvod pomine tak proč tu cenou nezvednout nazpět,hmm??na aukru se gumy prodali za 1hodinu po vložení inzerátu za skoro dvojnásobek toho co jsi nabízel ty....zajímalo by mě jak bys reagoval ty,hm?
jo a díky vam dvěma za zasírání vlákna
Je to sice OT ale já se přidám. Nenazývej mne podrazákem, nemáš k tomu důvod. Prodával jsem ti interiér, a domluva jasně zněla ŽE ZA TU CENU TAK JAK TO JE a že ti kdyžtak pomůžu s výměnou. S výměnou jsem sice nepomohl, jelikož jsem zároveň Akymovi montoval navigaci. Dokonce jsem ti přistoupil na to, že když jsi nebyl schopen sehnat zbytek peněz, že mi to dáš potom,až já ti dám i tunel. Najednou jsi přišel s tím, že je tam špatnej pás, koupil sis jinej aniž bys to se mnou nějak řešil, a oznámil jsi mi, že zbytek dohodnutých peněz nedostanu! TO NAZÝVÁM PODRAZEM JÁ.jurasis píše:Jestli je pravda, cos tady na sebe naprášil, tak to jsi Nehpa pěkně podrazil. To tady máš co kázat o morálce...![]()
Chlap by měl držet slovo.