Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

kdo namontuje velkou navi do E39ky?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Risa525
Klubové ID: 2231

#1 Příspěvek od Risa525 »

zdarec,kdo zkušený by byl ochoten mi za úplatek do mé E39ky sedan 2001 namontovat komplet navi Mk4,16:9,Tv+všechny kabely a držáky....z vozu kombi 2002.nechci slyšet o kamilovi z jihlavy :roll:

Zároveň by mě zajímalo jaký je rozdíl mezi kombíkem a sedanem...vím jen o deklech v kufru,je problém i v něčem jiném-třeba kabely...atd.?
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#2 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Kabeláž je určitě jiná, protože jsou jinak umístěný komponenty.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Risa525

#3 Příspěvek od Risa525 »

takže navrhuješ nekupovat?vyznáš se v tom? :wink:
Risa525

#4 Příspěvek od Risa525 »

nedával někdo z vás navi z kombíku do sedanu? :oops:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#5 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Lepší je koupit kabeláž pro dodatečnou montáž. Ta stará zůstane v autě a k ní se přidá další svazek.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Risa525

#6 Příspěvek od Risa525 »

jenže ta kabeláž stojí kolik?9tis? to už se málokomu vyplatí dávat do auta starýho 10let navi např za 20tis + skoro 10 za kable :oops:
jurasis
Klubové ID: 775

#7 Příspěvek od jurasis »

Sis vlastně odpověděl... Buď ušetříš 9k (za hromadu práce), nebo kit... Nebo nic...
Nebo hledáš kouzelný proutek?

Sorry, nechci být uštěpačný, ale tak to prostě je...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Risa525

#8 Příspěvek od Risa525 »

jurasis píše:
Sorry, nechci být uštěpačný, ale tak to prostě je...
tak proč si :roll: ?

hele ukaž mi na někoho kdo si koupil velkou navi třeba za 20tis. a pak si k tomu dokoupil instalační kit za 10,když vlastně máš vše potřebné pro to aby to šlapalo??krom vlasty kterej to dělal asi nějakému pracháči :wink:
jestli bys to tak udělal tak si to nech pro sebe :wink:
mně jde hlavně o rozdíl mezi kabelama saloonu a touru a o to kdo mi to případně namontuje...jiné diskuze si necháme na jiné vlákno :wink:
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Snejk »

jestli už nějakou navi maš... tak "přestavbový kit" což je takovej asi 30cm dlouhej kablik vyjde asi na 3000kč a pokdu maš MK2 tak ho ani nepotřebuješ. jak řikam, ja to namontuju. ja si tu kabelaž upravim jak bude potřeba.
Risa525

#10 Příspěvek od Risa525 »

máš sz :wink:
navi v autě nemám žádnou
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Snejk »

tak nema cenu řešit kit :) celej rozdil v kabelaži je pak jen jestli ma auto DSP nebo ne atd.. to je ale stejně druhotna lehce modifikovatelna zaležitost.
Risa525

#12 Příspěvek od Risa525 »

takže jen pozjištovat dsp a tod vše nebo něco dalšího :wink: ...co všechno vlastně má být v tom kompletu když je to i s tv?jde mi o ty jednotliv. moduly?držáky jsou stejné?nadstandartní hudbu to nemělo!
KamilAC
Klubové ID: 870

#13 Příspěvek od KamilAC »

risa525tds píše:zdarec,kdo zkušený by byl ochoten mi za úplatek do mé E39ky sedan 2001 namontovat komplet navi Mk4,16:9,Tv+všechny kabely a držáky....z vozu kombi 2002.nechci slyšet o kamilovi z jihlavy :roll:

Zároveň by mě zajímalo jaký je rozdíl mezi kombíkem a sedanem...vím jen o deklech v kufru,je problém i v něčem jiném-třeba kabely...atd.?
Vidíš kdyby jsi chtěl slyšet o Kamilovi z Jihlavy, měl bys to nejspíš už dávno zapojený nebo bys přinejmenším věděl co a jak. Já totiž narozdíl od tebe nemám potřebu nesmyslné konflikty přesouvat do budoucnosti. :mad:
Risa525

#14 Příspěvek od Risa525 »

KamilAC píše:
risa525tds píše:zdarec,kdo zkušený by byl ochoten mi za úplatek do mé E39ky sedan 2001 namontovat komplet navi Mk4,16:9,Tv+všechny kabely a držáky....z vozu kombi 2002.nechci slyšet o kamilovi z jihlavy :roll:

Vidíš kdyby jsi chtěl slyšet o Kamilovi z Jihlavy, měl bys to nejspíš už dávno zapojený nebo bys přinejmenším věděl co a jak. Já totiž narozdíl od tebe nemám potřebu nesmyslné konflikty přesouvat do budoucnosti. :mad:
pokud mne někdo podrazí tak u mně zkončil a ted já končím zde!!!
žádný ot!!!díky a pa
nehpo
Klubové ID: 71

#15 Příspěvek od nehpo »

risa525tds píše:pokud mne někdo podrazí tak u mně zkončil a ted já končím zde!!!
žádný ot!!!díky a pa
ja som od Teba chcel pneu, dohodli sme sa na cene ktoru si mal v inzerate a potom si zacal s prijebanymi hlaskami ze "zacinas mat pocit ze to predavas levne" a medzitym mi usli ine pneu.... takze tak :roll:

ale vela stastia s navi...
Risa525

#16 Příspěvek od Risa525 »

a jéje další :roll: ....je to uplne normalní...dělá to tak tisíce prodejců!!!!chvátáš s prodejem protože máš nějaký svuj osobní duvod a slevnuješ a slevnuješ abys to urychlil ale pokud ten duvod pomine tak proč tu cenou nezvednout nazpět,hmm??na aukru se gumy prodali za 1hodinu po vložení inzerátu za skoro dvojnásobek toho co jsi nabízel ty....zajímalo by mě jak bys reagoval ty,hm?

jo a díky vam dvěma za zasírání vlákna :potlesk:
nehpo
Klubové ID: 71

#17 Příspěvek od nehpo »

risa525tds píše:a jéje další :roll: ....je to uplne normalní...dělá to tak tisíce prodejců!!!!chvátáš s prodejem protože máš nějaký svuj osobní duvod a slevnuješ a slevnuješ abys to urychlil ale pokud ten duvod pomine tak proč tu cenou nezvednout nazpět,hmm??na aukru se gumy prodali za 1hodinu po vložení inzerátu za skoro dvojnásobek toho co jsi nabízel ty....zajímalo by mě jak bys reagoval ty,hm?

no ja sa na klubakov pozeram trochu inak ale to ty nepochopis... keby si mal predbezne rezervovane pneu ktore by si uvolnil na zaklade toho ze kupis ine (oboje za dobru cenu) a nakoniec by si mal holy kokot - ako by si reagoval ty :?:
Risa525

#18 Příspěvek od Risa525 »

nehpo píše:
risa525tds píše:a jéje další :roll: ....je to uplne normalní...dělá to tak tisíce prodejců!!!!chvátáš s prodejem protože máš nějaký svuj osobní duvod a slevnuješ a slevnuješ abys to urychlil ale pokud ten duvod pomine tak proč tu cenou nezvednout nazpět,hmm??na aukru se gumy prodali za 1hodinu po vložení inzerátu za skoro dvojnásobek toho co jsi nabízel ty....zajímalo by mě jak bys reagoval ty,hm?

no ja sa na klubakov pozeram trochu inak ale to ty nepochopis... keby si mal predbezne rezervovane pneu ktore by si uvolnil na zaklade toho ze kupis ine (oboje za dobru cenu) a nakoniec by si mal holy kokot - ako by si reagoval ty :?:
je to prostě jen plkání a nic víc.....svoje sem už popsal hore!hold bussines!!mně taky prodejce navi ani nezavolal že moje zamluvené zboží prodal někomu jinému....hold si musíš zvyknout na nás čechy a nemyslim si že je to jen u nás...prostě se každej snaží zarobit co nejvíc a pochybuju že si vyjímka :wink: hele už toho necháme to je do nekonečna a hlavně jinam
jurasis
Klubové ID: 775

#19 Příspěvek od jurasis »

Jestli je pravda, cos tady na sebe naprášil, tak to jsi Nehpa pěkně podrazil. To tady máš co kázat o morálce... :roll:

Mimochodem, když jsi zmínil Aukro. Tohle tam třikrát udělat, tak tam bez pardonu končíš... :roll: . A je úplně jedno, na co se vymlouváš. Chlap by měl držet slovo, kdyby to měl prodat za 4 koruny... Když si sám určí pravidla...

Howgh.
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
KamilAC
Klubové ID: 870

#20 Příspěvek od KamilAC »

jurasis píše:Jestli je pravda, cos tady na sebe naprášil, tak to jsi Nehpa pěkně podrazil. To tady máš co kázat o morálce... :roll:

Chlap by měl držet slovo.
Je to sice OT ale já se přidám. Nenazývej mne podrazákem, nemáš k tomu důvod. Prodával jsem ti interiér, a domluva jasně zněla ŽE ZA TU CENU TAK JAK TO JE a že ti kdyžtak pomůžu s výměnou. S výměnou jsem sice nepomohl, jelikož jsem zároveň Akymovi montoval navigaci. Dokonce jsem ti přistoupil na to, že když jsi nebyl schopen sehnat zbytek peněz, že mi to dáš potom,až já ti dám i tunel. Najednou jsi přišel s tím, že je tam špatnej pás, koupil sis jinej aniž bys to se mnou nějak řešil, a oznámil jsi mi, že zbytek dohodnutých peněz nedostanu! TO NAZÝVÁM PODRAZEM JÁ.
Říct se na to dají jen dvě věci: 1. Měl sis to zkontrolovat když sis to bral, já o tom vůbec nevěděl a doteď si nejsem dvakrát jistej že by to bylo rozbitý
2. Dohoda na začátku zněla jasně, že platíš za to jak to je, a že zbytek peněz dodáš.

Jelikož jsi to v tu chvíli přestal řešit, nemůžeš se divit, že jsem tunel inzeroval, nebudu čekat až se milostivě rozhodneš, žádnej právní nárok ti na něj nevzniknul, nemluvě o tom že mi doteď ty prachy dlužíš. Ale vem je čert, a tebe asi radši taky. :mad:
Odpovědět