nesundavam ho ja a jestli jsem pochopil tak se jedna o spodni čast kde je kovove pouzdro s gumovym silentblokem, pry to nejde za boha ven, ku*va čekam na tlumiče OD ČTVRTKA poraďte někdo prosim
pokud se ta guma zniči da se koupit jina nebo tlumič je nepoužitelnej?
Jo to jde blbě.Někdo to ohřejvá.Já skrz šroub nastříkám WDčko a vezmu tyčku a snažím se to vykvrdlat.Je to běh na dlouhou trať,ale vždycky se mi to povedlo.
nevim jakej je tam přístum ale asi bych ten zbytek odstranil odvrtánim samozřejmě že ne tak abych zasahl do toho průměru díry ale o něco menčim vrtakem a pak to vyšřoural
takže shanim novy podvozek mechanik to odmita dělat a myslim že tak je to i lepši vzhledem k tomu kolik bude stat prace tak radši to udělat jednou a pořadně
nic ve zlém ale pokud to mechanik odborně demontoval Flexou.Tak si to má také dodělat a režije je na něm,zeptej se někde kolik času se dává na demontáž a montáž tlumičů . Zaplať tento čas a ostatní je jeho problém.
Pokud to pořádně prostříkne ,tak to nakonec půjde .
Vážně fachman-FLEXA je opravdu nářadí odborníků!
BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !
Camaro_85 píše:nic ve zlem ale prostriknou nekdy fakt nepomuze......
Nemá cenu se dohadovat o názorech jak sundat tlumič a povolit šroub.
Flexa je nástroj Zoufalce,tím končím.
pokud ten co tam montoval tlumiče je stejně šikovnej jako mechanik co dělal moje auto,tak to vzal rázovou utahovačkou a sr.l na to.
Sundaval jsem tlumiče z auta co mělo zadek v hromadě písku,stálo dva roky a nikdy nedostalo pořádný servis. Na pomoc jsem měl hever pod práh ,špalek,sprej na uvolnění šroubů a trhací ,půl metru dlouhý klíč . komplet demontáž trvala Hodinu na jednom kole a dvě cigára.
po prostříknutí nejde povolit nic jen tak rukou,pokud potřebuješ rozpustit rez nechá se to reagovat ,také se musí někdy nástřik opakovat,hodně záleží na prostředku který používáš. Nějaká síla nebo vhodný nástroj není na zmar(trhací klíč,rázové utahovačky ruční nebo poháněné ze zoufalství trubka).Pomáhá střídat povolování a utahování FLEXA-na tu sem moc starej
To sice jo,ale že to uřízl tak to není řešení,ale kokotina.Ted už to z toho nikdy nedostane.
A chtěl bych vidět jak to odvrtává ruční vrtačkou s vrtákem o průměru té trubky.
nesundaval to mechanik ale manik co od něj mam ty tlumiče mě tak nějak nedošlo že to co uřiznul je docela důležita součast tlumiče beze ktere je tlumič naho*no, jemu to nedošlo tuplem, jak jsem psal už zadne stare dily kupovat nebudu jen nove protože VŽDYCKY koupim nějaky ho*no protže se v tom nevyznam... proto taky skoro tři tydny jezdim busem a šalinou a ještě chvili budu
ARMAN píše:nesundaval to mechanik ale manik co od něj mam ty tlumiče mě tak nějak nedošlo že to co uřiznul je docela důležita součast tlumiče beze ktere je tlumič naho*no, jemu to nedošlo tuplem, jak jsem psal už zadne stare dily kupovat nebudu jen nove protože VŽDYCKY koupim nějaky ho*no protže se v tom nevyznam... proto taky skoro tři tydny jezdim busem a šalinou a ještě chvili budu
tak si teď kup nový ramena
Podle mě to teď chce ty ramena sundat a pohrát si s tím ve svěráku - cokoli - vsunout tyč, přivařit ji,... celý nahřát autogenem,..
ARMANe máš foto těch ramen? pokus se udělat fotku toho pozůstatku po tlumičích ,jinak všichni plácáme blbosti o něčem co jsme neměli možnost prohlédnout . Odkud jsi?
libovka píše:Jen pro zajímavost se zeptám.Kdo ti to opravuje?
servis co tam děla killča protože je mam 2,5km od baraku jinak bych jel k tobě jenže auto cestu k tobě nezdola s roztrhlym uloženim vzadu předchozi majitele je asi neměnili nikdy teď seženu nahradni auto pak postupně budu řešit kde, co a jak
shadou píše:ARMANe máš foto těch ramen? pokus se udělat fotku toho pozůstatku po tlumičích ,jinak všichni plácáme blbosti o něčem co jsme neměli možnost prohlédnout . Odkud jsi?
poskladalo se to zpět abych odjel domu do garaže protože za stani u dilny za to nikdo neodpovida takže to tam nenecham stat několik tydnů takže foto nemam
Nemá cenu se dohadovat o názorech jak sundat tlumič a povolit šroub. Flexa je nástroj Zoufalce,tím končím. pokud ten co tam montoval tlumiče je stejně šikovnej jako mechanik co dělal moje auto,tak to vzal rázovou utahovačkou a sr.l na to. Sundaval jsem tlumiče z auta co mělo zadek v hromadě písku,stálo dva roky a nikdy nedostalo pořádný servis. Na pomoc jsem měl hever pod práh ,špalek,sprej na uvolnění šroubů a trhací ,půl metru dlouhý klíč . komplet demontáž trvala Hodinu na jednom kole a dvě cigára. po prostříknutí nejde povolit nic jen tak rukou,pokud potřebuješ rozpustit rez nechá se to reagovat ,také se musí někdy nástřik opakovat,hodně záleží na prostředku který používáš. Nějaká síla nebo vhodný nástroj není na zmar(trhací klíč,rázové utahovačky ruční nebo poháněné ze zoufalství trubka).Pomáhá střídat povolování a utahování FLEXA-na tu sem moc starej
ja se toho co to uriznul nezastavam. ja vim ze to je prasecina prvniho kalibru. jen sem proste rekl ze povolit to obcas nejde.. tudis je kotel dalsich moznosti jak to skusit udelat.. sam sem mechanik a par aut uz mi pod rukama proslo. a v 99procentech byl clovek spokojenej.