530iA E60 - poraďte
-
Marda
Zdravím všechny, jsem tu novej a prosím o radu. Chci kupovat E60, nejlépe 530iA. Potřebuji poradit s automatem: je normální, když auto v poloze automatu "D" po puštění brzdy má snahu jet samo do předu, nebo je špatná převodovka. Zatím jsem to zaznamenal snad u každé E60 (i dieselové), ale je pravda, že jsem projížděl samé "staré" kusy.
Děkuji za rady.
Děkuji za rady.
-
bazy
kamarat kazde auto co ma automat tak ked das D po odbrzdeni pojde pomalicky same.uplne normalna vecMarda píše:Zdravím všechny, jsem tu novej a prosím o radu. Chci kupovat E60, nejlépe 530iA. Potřebuji poradit s automatem: je normální, když auto v poloze automatu "D" po puštění brzdy má snahu jet samo do předu, nebo je špatná převodovka. Zatím jsem to zaznamenal snad u každé E60 (i dieselové), ale je pravda, že jsem projížděl samé "staré" kusy.
Děkuji za rady.
-
Hanz
- Člen Klubu
- Klubové ID: 6
-
nehpo
- Klubové ID: 71
Nejlepší hlášky na BMWKLUBUMarda píše: Potřebuji poradit s automatem: je normální, když auto v poloze automatu "D" po puštění brzdy má snahu jet samo do předu, nebo je špatná převodovka. Zatím jsem to zaznamenal snad u každé E60 (i dieselové), ale je pravda, že jsem projížděl samé "staré" kusy.
Děkuji za rady.
-
Marda
-
Hanz
- Člen Klubu
- Klubové ID: 6
jasny, ale tohle je otazka jako kdyby jsi si chtel koupit mobil a byl nejistej co se stane, kdyz zmacknes zeleny tlacitko... vzhledem k tomu, jak moc specificky tyhle auta jsou ti radim to fakt nejdriv nastudovat, jinak ze sebe budes delat pred prodavajicima lojzu...
“Ability is what you're capable of doing.”
-
Marda
Hele, to chápu, že budu dělat ze sebe Lojzu, když nejsem automechanik. To vypadá, jako by si ojeté auto měl podle tebe kupovat jen odborník?Hanz píše:jasny, ale tohle je otazka jako kdyby jsi si chtel koupit mobil a byl nejistej co se stane, kdyz zmacknes zeleny tlacitko... vzhledem k tomu, jak moc specificky tyhle auta jsou ti radim to fakt nejdriv nastudovat, jinak ze sebe budes delat pred prodavajicima lojzu...
Fakt stačilo jediné, napsat jesti je to u automatické převodovky normální nebo ne, nic víc. Myslel jsem, že k tomu toto fórum je, poradit když někdo něco nezná. Ty jsi se nikdy na nic nikoho neptal? Pochop, že každej nemá doma automat, chápu že to pro tebe je směšná a banální otázka, ale pro mě ne. Takže pokud nemáš co poradit, nechápu proč reaguješ. A opravdu jsem se to snažil někde nastudovat, ale není kde!
-
nehpo
- Klubové ID: 71
to ze neni kde su kecy... kazdopadne odpoved na tvoju otazku je ANO, je to uplne normalne a je to klasicka vlastnost automatuMarda píše:Hele, to chápu, že budu dělat ze sebe Lojzu, když nejsem automechanik. To vypadá, jako by si ojeté auto měl podle tebe kupovat jen odborník?Hanz píše:jasny, ale tohle je otazka jako kdyby jsi si chtel koupit mobil a byl nejistej co se stane, kdyz zmacknes zeleny tlacitko... vzhledem k tomu, jak moc specificky tyhle auta jsou ti radim to fakt nejdriv nastudovat, jinak ze sebe budes delat pred prodavajicima lojzu...
Fakt stačilo jediné, napsat jesti je to u automatické převodovky normální nebo ne, nic víc. Myslel jsem, že k tomu toto fórum je, poradit když někdo něco nezná. Ty jsi se nikdy na nic nikoho neptal? Pochop, že každej nemá doma automat, chápu že to pro tebe je směšná a banální otázka, ale pro mě ne. Takže pokud nemáš co poradit, nechápu proč reaguješ. A opravdu jsem se to snažil někde nastudovat, ale není kde!
-
Marda
-
pepino5xx
- Klubové ID: 1859
-
Martinéz
- Klubové ID: 356
-
Marda
Tak už se mně nedivte, že jsem měl obavy. Zde na fóru se řeší popojíždění po přeřazení z "P" na "D" jako problém po výměně oleje:Martinéz píše:myslim, ze prodavajici musel bejt spokojenej kdyz jsi zjistil zavadu u jeho "stareho kusu" e60ky...
jeste mam dotazek.. jak jsi zjistil, ze ches vlastne automat?
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... D&start=15
Prostě jsem se chtěl ujasnit, že je vše OK. Copak je to nějaký trapas, že jsem nikdy neměl automat a teď jej chci? A žádnou mrchu nekupuji, je to s historií od prodejce BMW za půl mega.
Děláte machírky a když jste poprvé viděli automat, sami jste určitě hledali spojku. Jedinej kdo inteligentně odpověděl na můj dotaz byl Bazy, kterému děkuji.
A automat chci proto, že to prostě k BMW 5 patří...řadit rukou můžu v Octávce.
-
Mrzak
- Klubové ID: 1958